Other Articles February 11, 2017 by Met THIS NEWS PAPER RUN IN DR….DI PEOPLE DEM MISTAKE ALEC BALDWIN FI TRUMP OO :hammer
Wooiiii dis nuh nawmal a dash mi guh fi dash weh mi phone when mi see this.Something can really guh suh? Reply
Mi listen wah sinting weh Dem seh him Mek a call to Obama di first time him inna di white house an mi a tell yuh mi nearly dead. causev it accurate. Reply
Lawd God mek I see if him tweet bout this since him a di biggest cry baby ever….all his wealth and power and not one ounce of respect do people have for him… :ngakak Reply
You know say this man is an A1 liad tpc:nerd A summary of all the lies he does be telling boy!! (Trini voice) http://www.teenvogue.com/story/president-trump-told-these-lies-this-week http://www.teenvogue.com/story/fact-checked-lies-donald-trumps-administration-this-week Reply
Wooiiii dis nuh nawmal a dash mi guh fi dash weh mi phone when mi see this.Something can really guh suh?
:ngakak :ngakak :ngakak :cd :cd him very sensitive so I bet that one lick him dung!!
Mi listen wah sinting weh Dem seh him Mek a call to Obama di first time him inna di white house an mi a tell yuh mi nearly dead. causev it accurate.
Lawd God mek I see if him tweet bout this since him a di biggest cry baby ever….all his wealth and power and not one ounce of respect do people have for him… :ngakak
You know say this man is an A1 liad tpc:nerd
A summary of all the lies he does be telling boy!! (Trini voice)
http://www.teenvogue.com/story/president-trump-told-these-lies-this-week
http://www.teenvogue.com/story/fact-checked-lies-donald-trumps-administration-this-week
Chump is di biggest laughing stock of all times