EXCLUSIVE: Trump aides and associates communicated with Russian Intel operatives in year before the election..DEM SEH DI CALLS WERE SO FREQUENT IT MEK CIA SUSPICIOUS O
This election and installment is tainted and should be voided by the military because the V.P., speaker if the house and Attorney general isn’t fit to take command when the time come.
Met..do u remember how him ues to talk in tje campaign bout him winning n him winning big? I told u Russia DNA was all over that shit.and him use to sey him dont know where the media get them polls nosa him did a tell frm then. And him always a big uo putin him rass dark now.met u want me lock him up or u want a impeachment?
The day before the election he listed all the states that they thought he wouldnt get and seh him a go win dem and he sure did. Impeachment plus lock up and public trial. Him too lie and wicked
@MET mi mind just run pon yuh…to how mi a try keep up with the news sites…if this was Obama what is going to happen would have happened already…mi say sometimes mi feel it fi Peanut Brain because him nuh see what a go reach him….he will be disgraced..
Him deserve every bit he is too wicked and lie. All the hint the man dem give him seh dem on to him he still gone up ina oval office and carry di Russian mole wid him. Daughter a tek pic wid Trudeau round desk like dem tink is a posing ting..Nuclear expert pic a tek..Him over step him bounds man..Di amount a dance a horse back mi ride when mi si di newssssss
Woooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee
mi sehhhhhhhhhhhhhh mi nuh stop dance
MET mi seh di house a crumple dung mi send u one wid dutty kellyann….mi seh there’s God
Amen!!!
Trump greed bigger than him
Nothing here is news to those of us long awoken.
This election and installment is tainted and should be voided by the military because the V.P., speaker if the house and Attorney general isn’t fit to take command when the time come.
To how things look it seem like dem waa get di VP tuh..dem fi wipe out everybody di whole trump camp
She gone gone with har tale off the crept face finished lying tramp .
Met..do u remember how him ues to talk in tje campaign bout him winning n him winning big? I told u Russia DNA was all over that shit.and him use to sey him dont know where the media get them polls nosa him did a tell frm then. And him always a big uo putin him rass dark now.met u want me lock him up or u want a impeachment?
The day before the election he listed all the states that they thought he wouldnt get and seh him a go win dem and he sure did. Impeachment plus lock up and public trial. Him too lie and wicked
What a white woman dry like old bush ‘ so she lie & wicked pon har mouth a so she look like dry out coconut husk .
Mi want har get a piece a lock up whey nuh normal. Har mouth har mouth nobody cant lie like she
@MET mi mind just run pon yuh…to how mi a try keep up with the news sites…if this was Obama what is going to happen would have happened already…mi say sometimes mi feel it fi Peanut Brain because him nuh see what a go reach him….he will be disgraced..
Eye naw long fi now…this serious
Him deserve every bit he is too wicked and lie. All the hint the man dem give him seh dem on to him he still gone up ina oval office and carry di Russian mole wid him. Daughter a tek pic wid Trudeau round desk like dem tink is a posing ting..Nuclear expert pic a tek..Him over step him bounds man..Di amount a dance a horse back mi ride when mi si di newssssss
I KNOW HILLARY IS SAYING….. YES MADDA FADDA AM SITTING HERE SIPPING MY TEA, WAITING FOR IT….
WEH DEM say, so u win the presidency….. A SO U AGO LOSE IT, Pssci….