SIR OLE HUD SHE SEH YUH NAH MINE DI KIDS SO YUH WIFE HAFFI KNOW

Can you post this for me please this man is in Miami he’s Jamaican an he’s married name is dorrian hind lives in ochi he and me was dealing then he went back Miami an acting funny dont want to sen money for the kids nth i want his wife to see this to know that he as kids she doesn’t know about an i need him to do his part post it please

15 thoughts on “SIR OLE HUD SHE SEH YUH NAH MINE DI KIDS SO YUH WIFE HAFFI KNOW

1. Miss ting, SO WEH U DID A TEK THE OOMAN HUSBAND, U DIDNT RESPECT HER ENOUGH FI MEK SHE KNOW, SO NOW THE MAN NOT DOING HIS PART THIS SHOULD BE THE WOMAN PROBLEM…. some a unnu SIDE/WHORE FI GWEH ENNO….

2. Senda serve u right unuh love plp man to much and love put unuh self in some situation and then cry wolf….. is the kids me always feel sorry for bcuz they don’t deserve to be put in situations like this but mi Neva feel sorry fi unuh yet u know di man have wife and CAWN breed fi him serve u right

3. Morning Met and bloggers.

Rat bat, the time you a send this slack picture and de man face here, go file an international request fi child support…belly better be his when court order DNA. Him have fi answer to it.

Dis man look like him have wife whey a come here? Man look like him wife social time is fi go evening church.

You and egghead go sort out unu paternal issues and left de wife alone! Condoms, birth control, morning after pills and abortion could a solve what is now YOUR problem.

1. :kimpoi :ketupat :selamat

Gm PP n bloggers. My thing is a man must mind his yute. However I picking up a sense of bitchy bitterness like is phone feelings sender a carry. Clearly eggie did a mind the yutes n him stop according to she.

How coincidental the putting on blast is in time line with his reluctance to buy har a new phone smh.i repeat that fathers must mind them yutes.sidechicks mustn’t mash up ppl relationships unless you sure u going to become main chick…otherwise how is it worth it to be so spiteful? ?

Eggie buy her the phone n this will go away by 4:44pm she will link Met to remove the post. Go mind yuh yutes again ,plz mind ur yutes fi the 4th time me saying oo!!

1. Grunggggg!!! :ngakak

See why me nah bandwagon no cause pon certain issues. Some gal carry over active jezebel fi true! :ngakak

If eggie fly dung and put too kuck her ass you hear how man wicked. Him fi go put him self pon child support.

One. Him will know a fi pickney.

Two. Him limit jezebel beggings and threats.

:ngakak :ngakak

4. noooooooooooooo, this man financial means is social security. How did she let that crawny ole foot touch her. YUCK. The only old man that can touch me is the man I grow old with.

5. But mi neva know seh dem ole retired man yah still have sperms mi did tink a worm,senda 1 question yuh sure a dis yah ole man yah breed yuh cause by the looks a him,him look like him caan even Tek duck off a ants nest,although nuff a dem young boy yah a use viagra

6. A see some of you never study biology. Lolol. Majority of men who takes care of them self reproduction system last throughout their life span; while women own a put like ole lada bus.

7. Nuff a unuh weh a talk bout yuck and ewwww am couldn’t meck dis yah ole man phuck unuh lie nuh rass , if walls could talk case she a pure a dem ole foot yah nuff a unuh gab a knock dung unuh door a nite time or unuh hitch up inna dem car or dem have unuh out inna some cheap motel fi few bucks…unuh stop come ova yah come front a ole man juice full up unuh belly