BEAT AND TEACH WHO?

Met member this girl her name is mellissa she is the stalker for nadie get money from money team she and diva use to be friend this bitch desperate for man because all brando her friend man she did want and the man dem have it to say she don’t bathe Andrew English from queens why did you f**k the girl on the dirty bed and the dirty one furnish room that she and her kids live in

14 thoughts on “BEAT AND TEACH WHO?

1. Melissa where is your freind Chevy she call acs on you stop leave your kids in a the house you girl just to go party every night puss room melissa

2. Sender did melissa really mek dem spell her name wrong pon the flyer or is u spell har name wrong? ?

3. Bouy mi ago beat up sum curry fish and rice. curry a mi fave a swear. wid dumpling or rice anything just gi mi curry.

4. Chev ma you seh NASTY so how u gonna call out someone else and the audacity to say your stomach can’t stand nastiness.a beg u stop it.Chev Nastiness a beat yuh wid every letter.yuh nasty and you know it.pot a cuss kettle.she a run down man and so are you.you are a bum.always will be a bum u can’t hype up yuh nasty on real ppl tho…u ole nasty piece a shit

5. Nasty chev u forgot a u seh nasty.miss nastiness.gyal yuh stink n nasty.how u gonna call someone and you the same damn thing bitch plz.go learn fe wash yuh dutty draws n how fe keep house clean.who nasty like u girl.even Jesus ignorant fe yuh.

6. Miss diva a when sine YOU clean.who nasty like you diva hmmmmmm.talk nuh.so yuh seh yuh stomach nuh like nastiness goodie….you are nastiness tho.those beautiful kids u r have are very strong cause to how u nasty and they survive God know dem strong.you are the most non-progressive young girl l,such a waste,a real bum bitch n yuh suh Fiesty on top of it.yep definitely the nasty ones who show up there dirty slimy selves.a slob like you have no right to call someone else nasty.you’re a germs big dutty germs.foh calling someone nasty but look at you with your big sloppy self kmt…foolishness

7. Diva you use to live on the girl couch and man you other people floor so if she stalk a man a tell least him Neva tell her to take down no picture cause of her character. Everybody have dirty but what I see from her Ig page the girl is a nurse and her kids well taken care of Where is your kids and who u living with now .. Diva you no have no ambition a farin … so if she f**k a one man how much you f**k a farin 1 million and then dem don’t look back on you bye Me baby seh dem did seh you so call babyfada did disown the Pinckney dem Thank God fi you Mada she have your Pinckney dem weh Acs tek from you you call ACS yet she still have hers dem so check you levels Diva

8. Diva yuh call yuhself…you’re a waste,real waste gyal in a farin.the time u on these sites n party with them other bums.u go find something to do.a nuh now u a kotch a people yaad.man breed yuh n toss to the side like the rubbish u are so how come u wanna bash other people hmmmm….gyal weh walk n leak n drain down the place with yuh sloppy nasty self have the nerve to call someone nasty.Chevy u r a GERMS.i dare u to attack someone on here when ppl have receipts in the streets bout your nastiness memba a nuff ppl yaad yuh kotch ole shit house.hiw many times you kotch a ppl yaad and dem put yuh out or Betta yet move out lef because u very nasty hmmm…talk nuh goodie bout yuh stomach caan stand nastiness gyal who nasty like u Chevy you know a few people kniw dis don’t it.shall I call names.b4 u call someone nasty I suggest u don’t atleast not out loud arite goodie…u a DIVA life nastiness from long time.u nuh have no ambition,non progressive, a low n life bum, a waste and nasty ass ole fart.go do sumn wid yuh big sloppy disgusting looking self.hog Inna settas,lada body looking vermin.yuh sick stomach.yuh busy a tun man idiot for attend to your kids stinking chevy.