Miss ice waa gwan fi u an david 5star?cause a different man me see u wid last time me come see u a suck David cocky a dream weekend.stop dress naked an act like a big woman stop f**k off the young boy dem.give the little gal dem a chance.u go in the ppl dem.round robbin an cyaa manage it an a f**k so hard kmt the ppl dem a talk.bout it remember u fi u don’t pay it good this week yah go.back up with u screen shot dem u know u no shape so wonderful, wear clothes an pay or no go back cAuse yah mad dem and now u start f**k big dwag who eles yah go take?act like a big woman cause fi a long time u cyaa a do u self so act u age that y u bby father no say to how him hate u him wish u dead
KIMESHA TOO HYPE AND NUFF SHE STILL PAR WITH PRETTY NIKKI?
The oldness a show now. Met years worth a plucking this one put down she is in her 40’s no piece a land,no car,no man ever claimed her,her kids hate her. Working for years at the same job & not even manager position she can’t get? Everybody tiad a Kameisha she hates u once u look good!
HOW KAMEISHA MOTHER ALWAYS AH POST HER PICS UP ON FB LIKE SHE A HOT GAL
Rassclaat no big woman this wah she a do ina Dem drama Yah?me see her at a party wah night u waa see wah she wear she no ramp Fi walk an f**k an don’t own ntn kmft
Kemeisha bad luck pussy kill father Cole.
omg don’t say that mon. Fada cole was in him wrong doing sstop act like the man innocent. This war boat gyal could never a f**k Big dawg..why mi feel a English doll send in this story…why!!!!!! cah she use to f**k big head david five star and her fren diamond a f**k big dawg…..Pon a serious note Kamesha yuh kids soon finish high school stop it man set an example for them nuh
Kamisha nuh ina no round robin from January the gal say she stop keep dance that was one of her new years resolution and move unuh rass Kamisha look damn good her daughter a mussi 22 . yes she will show likkle breast but she nuh normally dress naked kmt sender u a look a story . How Kamisha and kids hate drop ina same sentence kmt
KMFT sender u story bucket have too much holes it nah make no f**king sence
Kamiesha love hide an f*k..a same so she did a f*k birdy black and yellow wah day yah… and she did a f**k black chiney. She’s very vulgar for a big woman and she’s very nuff. Dem gyal deh nave no morals. F**k anything. F**k out kamiesha wey live Inna yuh uncle house and nuh own not even a spoon. Bitch yuh sad like funeral. Stop grudge young ppl tru yuh gaze out yuh days. She suck all GQ hood and him not even a look pon har. Yuh condition bad my girl. No man no assets no nothing. Wats your purpose pon earth bitch???
look how long she and gq left and she and the f**k teeth dancer youth did deh good good and she get visa fly up to man and the boy did think a har mother she was going up to. Yes she love hide and f**k but nobody can tek it from her she is a good mother
Dah Ice yah melt out long time. She fi guh inna histrie book. Fi har days dun and she a try fi be relevant. Kamisha Water cause you is no Ice, what do you have to show for all the years of hype? Not a damn ting!!
Fi a big longtime days gal weh a rome rd fi years a full time now u settle with a nice clean man ,all Yuh know fi do a hide and f**k, a next ting u need fi stop keep party cause di ppl dem nuh rate yuh,all likkke Kamar from kirk weh u highlight a road f**k u out and don’t want u,u fi do betta!that’s why shanny buss Yuh bloodclatt head an all now u caah defend it dwl
Hershey we see u comment memba a dah Black Chine story deh make unuh fall out after the gal nyam out Black Chiney money and gih u . U is a hungry ugly rass . Kmt suck pussy Bird was her main comma round everybody know dat. Suck Gq cocky Kmt lame as hell . The world know a Gq trouble wid sucking . Kamisha me did warn u bout hungry Hershey but u never listen
love the bloodclaat boy why yuh a call Hersey name tell the world why Kameisha and Hersey her so called brother don’t talk. Kameisha is a shit starter mix up gyal. She want the boy to pick side inna she and J-Lavender war and diss the man. She need fi keep her mouth shut she too mix up and loud and act like she a di queen a badness. Simple and when yuh have whole heap a enemy unnu ago spectulate and call people name. Hersey don’t see f-out Foota…stop call the yute dam. Mi gyal di day him run weh har nastiness.
Kamisha is Michi Girl Boss send in this , is not Englishdoll cause she say a u work a Library and see her story ina the Star and send it out . From lastnight she a class u up . She say she hate u , Nikki and Shakie and she a talk a bag a thing bout unuh and unuh kids .
Stop mixup people di site mixup enough
Somebody can really lay down with big dawg? Him look dead.
She’s an OK girl to me. Even though, we not bossom buddies, We spoke on many occasions heart to heart. Don’t see nothing wrong with her. All her kids attended or still attend prominent high school .. That speaks alot for her motherhood, cause she raise them without a father…maybe that is why she owns nothing(as stated above). But let who is without sin, cast the first stone..
GM all..(always a peep and a put in my two cents here and there)
Nobody nah dispute her role as a excellent mother, however Kameisha don’t pay rent and can buy suit from almost every boutique inna hwt this would means that she can put aside some a that money fi have something out a life!!!
Mi always see ice a party never know her punny so busy or that she has big kids. Ice,ice baby,you can stop now cuz u too big fi dem tingz here.
whats up with the blocking of womens body in pictures on this site, this is not a christian site or a site for little kids so I dont know what this is about.
:nerd
Kamisha cannot drive so weh she fi do buy a car fi Big Dawg or David five star . Then unuh a go put her up fi that . In a the house weh her uncle buy looks really good so a who fah things in there and how unuh know money nuh in a her bank book . No sah Kamisha u eat somebody white fowl or borrow dem spoon . Me did a go say summn bout Kamar nuh want her but make it stay . Last time me hear say Kamar a battyman met check him stand up pon ig waiiiiiiiiiiii if him nuh tilt him lean
Blah blah blah shut up, bout can’t drive stop it…and she nuh ramp fi borrow nikki car.all unnu fi gweh enuh and stop it man. Camar bawl ova who please Kameisha a goodas. Nobody a site likes her cah she is a warboat and trouble maker period. She is a opportunist she chat Tasha from Jodeci mother like dawg har mouth light…she chat Jarrett yute say him a batty man. She dun Kelly sey she nah nuh sense cah Banja want me to go on and on Cameisha only fren ppl fi weh them can do for her why unnu think she still a link wid Nicky fi get the plaza pon discount gwaan yah. Camesha a poison
Kmt duppy story this Kamisha a mi linky when she and Camar did deh the whole a dem chat her and say she love gwane wid him and a she lef him . Camar bawl like baby when she lef him all now him still chat bout Ice . U nuh see him not even go party again cause him nuh get over her . Yes she did go foreign and dis him but him did deserve it all him admit it . Ice nuh make dem draw u out , u a real girl . everybody know u mouth loud u nah add on that but dah nuff thing deh a lie . u eva a screw like u vex wid the world .
Michelle a nuh Nikki plaza . Michelle , Banja can’t stop want Kelly so if a Janice tell u fi put in dah part deh hush . Michelle , Jarette nuh want back Hershey friendship him nah stop chat to Kamisha . Michelle gih we u address . Michelle declare weh u own u and site people dem want bath . Michelle make a nuh Kamisha lock u up nor send in u story so weh u really a say cause none a weh u say nah make sense .
And Yes Michelle, Kamisha a Goodas fi u
no sah me cyaa bother but the other day a town this same woman a trt set me up pan baja an a tell me him have money a so she did wicked
Mi like Kimesha cuzin mon Amidi from south whats his story?
she a born dog shit she a idiot diamond did haffi run har weh wah day
Diamond a the only dog shit in a dah sentence deh nuh bother call Diamond name yah so . Diamond can run weh my fren kmt . No man unuh too much
To the person who saying Jarrett don’t need Hershey friendship him worse don’t need fi dem Cah him harrett affi fren ice she has his ticket. Is Nicki fada witty owns Savannah plaza. Kelly is another cause she sad and bruck yah now so whatever. Kamiesha fren kizzy fi she get her to buy the China custome jewelry. The gyal a opportunities point blank.
Kizzy a nobody Jay hood should a rotten off cah Kizzy crawny like fi somebody weh have money supposedly!!!!
A kamesha mouth cause Jay and kizzy fi mash up cah she chatz way too much. Again nuhbody can stand her too loud an too nuff and disgusting with her big foot.
Cameisha wear size 13 the same size har hole every man f**k har disrespect har pussy. Met Cameisha mother did hate har because she tek har own mother man & breed for him a mussi now har mother get over it. She can’t stomach har own sister bubbles just tru bubbles pretty & man dem ever want bubbles. Cameisha keep har uncle house duty him nuh ramp fi throw dem out! Met Cameisha move from south bcus har big daughter start f**k bad man from she a 13 & just tru she shame shi move. Ask har who have her last child from him a 2???? She don’t even know how the likkle boy eat so how is that a good mother??
South shi come from met dem hate her like poison dun deh she’s mad annoying ain’t no man gonna take her serious much less to take her out bcus met when she open her mouth that’s the end of it. She’s very loud & unattractive sorry!
Kamisha come here . Come here quick tell me if u nuh hear Kerry a tell Michelle we weh fi write . Gal me nuh haffi say nuttn me know dem a go sorry dem do this . Kerry u are the evilest 2 legged creature God ever make . Michael warn Kamisha bout u longtime .
Kizzy buy wah lol . Jason Brown u mouth a the only thing Kizzy buy that’s why she use it clean out her batty hole and left u fi Kitt .Unuh confused her mother nuh ramp fi put her up now her mother hate her . If her house dirty why Hershey used to go deh go scrape the pot and put it pon ig . No sah Unuh a carry whole heep a belly fi the gal . Kamisha son a South well taken care of Unuh bright nuh rass
Unuh don’t call me name in a nuh careless argument which part Kamisha stay and take my man after me nuh grow her so or she nuh come see me a do that . Don’t call me pickney dem name . Me nah stop post her unuh a go dead , she look better than all a unuh we a call her name . Unuh badmind like
Then Kameisha nuh find a nice little man alllllllllll now? Met this big woman deh bout longgggggggg time tek bare dancehall cruff! Met she have a tattoo pon hand mark Pete she go dance one night a tevoli them nearly kill har fi Pete she need to mark out the man name. Educated girl but when u talk about the street smart part she’s clueless. Uncle hate har like poison bcus she tek the uncke enemy Cessel then Cessel just as bad to f**k also the sister & cousin chu chu. Kameisha a dog shit need a new pussy asap start f**k too early so now shi nuh nuh wallllllllls to hold down a good man! Have 3 kids fir 3different baby father.
Educated where please…
Miss Ice or Mrs Ice or whatever name you go by. Did u see when the person call Michi name mi tell dem fi stop mixup people? Yuh grown but cant filter bullshit? I got your message but forgot to get to the post because as u can see I got caught up in another post but, lemme ask you something..Because someone comment seh a someone send in post means Pinkwall seh so? Or does it make it true? 10/10 times if someone comments and blames someone for sending in something a dem same one send it but want another person fi get blame because a trouble dem waa mek in the first place. But youre grown and a part of being grown is being wise to shit.So where your wisdom at?
Mek she move har size 13 foot and gweh. Do a survey and ask how many persons genuiely like this gyal…not a lot she is disgusting stop call Michi name cah yuh have nuff enemy a road.
Michelle u know well Kamisha don’t care who send in anything or who comment . From yesterday unuh nuh stop comment and a say this and that and a try cause all kinds a mixup. Nuttn weh unuh write can’t stop her friends from talking to remember it’s not the first u all trying this crap.
kmt she care or eles she wouldn’t a talk bout it an a speculate who this or that.kmft she a big woman fi stop walk an suck hood
Joy you dawta mix up you lucky demand never beat her ah south
What a way unuh a look company hard fi Michelle in a unuh freaky world . Kamisha name nuh call pon freaky Ness . Ask Michelle when she go to Kamisha next to tears a explain what Kamisha told her . Hop off a mi fren now . The gal nuh see unuh and unuh can’t bring her dung she blessed .
Kamesha counsellor how much you getting paid to defend her. Kamesha a somebody fi nuh badi go to fi explain dem self….she get a scar inna har face weh all now she cant defend a wah she ago step to Michi wid..GTFOH all she good fah a frig fi clothes. Kamesha a somebody anybody???? We the jurors decide not. har mouth alone she know how fi cow down ppl wid.
Joy shut yuh sticking gold teeth mouth up! Yuh well & know seh yub dawta tek yuh man & breed for him but tru yuh shame u defending her now? Joy is u yuh gal pickney dem get it from walk & f**k & nuh have shit look how much years yuh deh here Joy what u acheive ???????? Walk all bout a brooklyn & sleep dun everybody floor bcus yuh sister dont want yuh inna har house a long island. Every bar yuh know a brooklyn Joy yuh inna yuh 60s & a bare young boy yuh f**k move yuh dutty ugly bloodclawt yuh a gwaan like yuh dawta a goodas goodas gal have accents show mi what Kameisha have nothing but clothes & dancehall sperms in har throat
Joy need fi get off pinkwall before mi read har file bot yuh a come defend dawta like dawta innocent! Yuh dawta old & wutless & careless like u!
Story lame and comments dem just full a mix up . Sound like Kamisha mash smaddy corn knowing how she feisty and as much as dem say she a idiot dem want lick her and can’t so dem take it to the wall . Call up some name weh dem know she nuh deal wid fi see if one a dem will lick her . Me can’t bother met stop make dem waste u time whole lot a dem too mixey
Joy sister nuh waan her live with her ah Long island what ah hell. Fi ah big ooman joy has her priorities wrong she love hang out ah bar and go dance. The sister seem a little bit more grounded her daughter ah di one whe married to Amidi whe molan dawta did ah tek behind her back but once The wife find out Amidi drop Molan dawta like a hot Potatoe. Kimesha big size 13 feet loud and wutless fi true. She lucky dem never tie her up ah south the way south people hungry and stay bad.
Lmaoo fi real she lucky them never beat out har bloodclawt off the 4th floor pon site well the twin dem did beat har,plus Judy beat har,Nashan chubby dread son use him football boots beat har,har baby father beat har & put har out inna rain when she a breed,natalie style har one night pon mike & she just stan up into the dance & did nothing southside beating stick that. Amidy didnt lef molan dawta molan dawta lef him ask anybody thats Amidy love of his life its been a minute since i glance eye on that girl but for sure Amidy was obsess with that girl. Joy walk & f**k off all these young boy in Brooklyn shi need fi rest har gray swibble pussy!
Met this gal Cameishe is a big trouble mecka anyone can tell u that & its just sad to see how has time goes by she have not achieve nothing like to be honest she been working as she left st hugh high & nothing to show u acheive not even a good piece of furniture?
Damm chubby dred son beat Kimesha. Kimesha ah south beating stick. Joy need fi move and go way before her file get rinse pon pink wall long time big ooman stop defend your size 13 feet dawta. Molan dawta have like five pickney amidi was not leaving goodgood good Simone for molan dawta the person who wrote that is a liar . Amidi love simone gone to bed even thou she look plain and boring thats who have his heart ah far dem come from
molin dawta is mixy even molin hate his own daughter after she took his car and give it to Amiede who a married mon.
My God then unuh say Kamisha irrelevant . Unuh a go through a whole lot for an irrelevant person . Kamisha ina her house weh her uncle buy her weather it clean or dutty and her her job nuh matter what position she hold while unuh a done unuh megabites or thief wifi to talk about her I now come to the conclusion that the saddest people come from Southside .
It strange doh why dah story yah so South directed and is not Michelle put it up . South people dem sad u f**k . I can list a set of people who all when Kamisha move from South a million years she is always their main topic . Trust me met u don’t even know what u did when u post this story . U gih dem whole heep a power cause as fool as dem say she is a yasso alone dem a go talk so much but her or in their circles . Hope u all find something better to do with your time someday .
Kimesha mad lmao woiee dem diss her up bad
South people are the worst I used to live there had to cut leave them . Crab in a barrel they are . They don’t like themselves so how can they like others . She nuh reach 40 yet I left Holy Family before her and I just turned 40 . Always see her on party pics looking real nice and trust me that alone is enough for South people to hate u .
South people disgusting but kimesha is a product of southside she just like themfhfjf