MANCHESTER U.K GIRLS CLEAN A WHA UNO HEAR BOUT

35 thoughts on “MANCHESTER U.K GIRLS CLEAN A WHA UNO HEAR BOUT

1. Man Uuuuuuuuuuuuuuu Manchester has always been a bit more forward in terms of fashion even tho they country still so that I’ll give them but a wah?????? Is who trouble these ladies?????

1. Think there was some story this week where a comment that Manchester ladies weren’t fashionable or dancehall slow there. It was also said good rich husband material man there hence these pics
      Dem lok betta dan MichieBoo n har crew except bottom pic, look like a runway come Manchester she nuh fit in one bit

2. They’re all good looking women…small exception for the Moschino bag holder and de stocking thing on her friend.

Lady with the strawberries is on point…story line here is what?

3. yess PP that bag too big for party, but she no look good why they carry these big stolen bags with names on it …..

4. dem cant do without the big bag anything can hold in deh gone…phones name it.cant carry small bag again life

5. Mi understand seh no surgery an ting but hunnu want some clothes doe… noting naw gwan fi di clothes dem mi see all wah girl inna sumting weh mi wear unda mi work clothes.

6. USA GIRLS AH LEAD. PERIOD. *YAWNNNNNBNNNN U.K GIRLS UNO TAN BAD NOTHING BOUT UNO SCREAM SEX APPEAL. KMT!

1. If yuh call a bag surgery ah a “lead” then go a head both the UK and USA dancehall people stay bad without name brand and surgery. The gyal dem a yard a lead because many of dem don’t even do surgery and their clothes are cheap but yet they look better than the so call “foreigners” and this coming from my own observation.

2. Dem a lead with: multiple police mugshots, misdemeanor and felony convictions, hiv/aids unchecked status,no proper documentation of resident status,batty men fi partners, pending silicone leaks…leading to no place relevant.

1. Anon mi tired fi tell some people a yaad seh is not that glitter a gold. Some dem people a battle fi life, how can they not have papers but yet still dem buy the most expensive clothes&shoes and di surgery weh dem do just look stiff suh? That’s why when dem get dip people look pon dem a way. Dem definitely ah “lead” lol to bbc.

7. lol the struggle is REAL!!!!!

Blar blar blar Manchester DEAD LONG TIME come of pinkwall

them girl can’t even take the middle no time in London them get bounce out lol

8. I live in London nah bias these girls are clean and stay dam good especially the one with strawberries I think a Shelly Belly baby mother she’s spot on Moschino bag need fi loose the bag and apply a lil more make up apart from that the girls them cleannn!!!!!

9. No 3 in the all white is the prettiest of them all , I follow her on IG she have over 200K followers real star real celebrity real hot girl that’s not one of her best pictures

10. All dah big stay bad one deh wid di big old moschino bag, is weh shi have inna dah bag deh? Kmft

11. The one with the fake moschino bag body do up bress, belly and bottom. But she nuh stay good. A few hotter girls are missing

12. Big hole Nadreka, nah nuh pussy principles. Dis gyal cannot represent Manchester wid ar slippa titty dem

13. @realist what a way Nadreka a beat yuh bad 3 kids and gal stay good skin clean…yuh only madd cos she on top of yuh man hit list abayyy

14. @realist move your bloodcate a true your mouth, money or ocean deep and wide hole couldn’t hold the girl baby father him use you and leave gone back to him baby mother Mek yuh upset f**ka yuh

15. London gal dem full a cheap surgery and yes dem will get all the cheap cloth to buy but honestly speaking some beauyiful ladys are living in manchester but u have di ole jillopy vanessa bugatti she say she name plsss popdung moschino bag all di surgery cheap surgery naa mek nuh sense still ugly lol kerry still a walk an a f**k city to city finey still a hide a gi wey di pussy nadreka oh lawwwd were to start f**k pon her baby daddy f**k woody an fi man a london di baby fada nuh tek di child woody run so a di big man a london tek it but mi hear she an di baby daddy was outin the corner what a idiot nuh wonda him mustache look so womb brusa more beautiful girls are in manchester a few up top are beautiful but some a dem dey caa stay tea time.
    ps met and metters nuh badda wid di gramma correction today an rushing off to work now but affi spill some tea

1. @facts ohh you not in any category to talk about people don’t look good in no city at all… everyday u a talk bout brand u don’t look good in none, and we the people a Birmingham know say u a one of the ugliest gal fi reign inna dance hall… the time u a try belittle other people u go look after u handicap looking pickney and stop mek the African man them weh walk and f**k u out fi do credit card scam… u can’t Diss nobody cos mi friend them down here a Birmingham wipe u out longtime… low the ppl them just like how u was f*king the man and u breed and affi dash it weh it hurt u because others brought theirs! Go look a job with u f**king ugly black scarecrow looking self!at least the people them have ambition and them kids clean well looked after and them overly cute… stop trouble weh nuh trouble u b4 we reel out you duty file a Birmingham! Stay inna u line a go look fi u baby daddy weh hate u and u son like poison and come off beautiful ppl name… Bitch bye

16. TrueStory badmind a kill you, all unu good fa a fi hide round computer and write f*key bout ppl wey a live them life and nuh see none a unu non progressive elements and when unu see the ppl dem unu a smile and a hail or unu dumb, the whole a unu a cyber bad ppl England fulla opportunities and look wey unu have time fa Kmt

17. Kerry in the black glitter dress and black boots..always stay bad in cheap market clothes,when you go Jamaica you stay even worse.you get trick from the short bwoy in Birmingham Mek him breed you and him is not your man,the man not leaving his family After him get stab up in the girl house by her husband when you a breed you can’t show back your face back in Birmingham,Manchester girls stay bad with them outta date dressing Kerry Born not so great you need to retire lol

18. Don’t know who send in this,but these set a country girl need fi stay inna dem bush weh dem belong coz dem tan bad from morning and always behind time,dem look the same all the time nothing don’t change Dress shoes an clutch bag that’s it..an them nuh ramp fi wear Old clothes..them have to walk and f**k from city to city coz nuh man nuh deh a Manchester except batty man..di few man dem down dere stay bad and behind time too,dem f**k from Birmingham to London years pan years and still nuh get no ratings nor knowings inna Dancehall. Unu don’t get no ratings in the U.K step up unuh game not a ting nah gwaan fi unuh all di years unuh a try

19. Remember when Kerry use to come to Birmingham when she did a F**k the short yout who keep the Spring Bling dance she use to favour Cridell in her cheap dress dem lol kill her dead she hot,she all get best dress Lollll..the bwoy so wicked him couldn’t put her in a nuttn better,she never stop f**k di bwoy till she breed,an the bwoy walk a Birmingham and deny say him breed her,and all now she can’t point him out as her bby father pan non of her page dem..Kerry all di pretty u preach say you pretty Bere dutty secret you live inna an gwaan like you a goodaz,you wah some clothes,you can front fi di ppl dem a Manchester but not in Birmingham all the people them from Birmingham know you secrets and all the girl dem you babyfather f**k in Birmingham follow you page a watch out you life and nuh stop laff after you..not so great ohhhhh

20. Kerry always a mad unu germs fi years now unu a talk a bag a things you nuh see she a live, she nuh see nom a unu waste matters guh look a work and leave staygood ppl

21. @Truth is
    Kerry can’t mad nobody fi years wid none a dem old clothes an boot weh she wear more time,staygood wherrrrrrre???Anyting weh a talk bout Kerry rite here a FACTS,her city to city dun out pussy weh can’t hold no man,She a one gyal mi definitely know keep clothes an boot fi long,fi somebody weh love dance..Truth is Kerry gwaan like she can’t mash ants..,please don’t make mi have to give you the file weh Long from Manchester to Birmingham weh guh way rouna 1 part an way rouna 1 place,nuh Mek di caption dem under her pics dem fool you,she a Wicked She par wid the most staybad London girl weh ever a Gas her up say she look good but it’s to be expected anyway,coz considering the friend come from London she tan bad nuh rass,she look like she come from country An woulda kill u wid colour colour an Fake designer,Lol di 2 a dem did a tek bwoy from Birmingham an a suh dem get f**k a suh dem get Duck,an affi guh back weh dem come like a return to sender unwanted letter,wah kina life Kerry a live?? A ppl shit Kerry clean everyday an gwaan like she a somebody and hide an tek the short bwoy from Birmingham weh breed her and flop her Badddd

22. Manchester girls definitely are behind time,and the dancehall scene there style of dress up there is boring,even Leeds Derby,Birmingham girls are more up to the time than them,they definitely have a long way to come to compare them to originals London Icons such as Camille Lee, Michiboo,Buzza Girls etc,Surgery and Brands or not they still outdated and dry its 2017