IF UNO MAN LIKE SHAMIELE A NUH FI HAR FAULT

WARNING: Dutty Shamiele u have court Trial a foreign fi yuh shoplifting & all u a do a pawty & a walk a chat people u mek bag white buy yuh ticket and put u inna hotel di first time u mek Omar *nah spill di real name* but u mek Omar buy u ticket first time now u mek bag white buy yuh ticket fi guh a farrin fi yuh court date but mi ago WARN yuh right ya suh di gal dem man weh u a tek ago run up pan u & yuh fren dem & a itch up a di man dem table fi liquor di u fail fi unda stand seh anuh ur territory dis

dem ago run up pan u & yuh fren dem 1 a dem pawty deh wen u nah expect it cuz u deeven kno who fa Man U a tek bt New York streets talkin & dem a watch u all ova di ppl dem man & it a circulate suh if u nuh want a box cutter or stilletto heel inna ur face stay inna yuh lane cuz yankee gal nuh hve time fi argue & yuh very easy fi ketch a nuh feel like seh ur name nice a NYC a nuff gal wah step inna yuh face & if u tink a now u shame u tink a mugshot Hot? Wait till dem gang yuh blutclaat & di video guh viral dem seh u nav nuh Shame wen dem dismantle yuh face mi a guh see if yuh a guh post same way

20 thoughts on “IF UNO MAN LIKE SHAMIELE A NUH FI HAR FAULT

1. Sender you sound dumb as f*** Leave the Girl Alone it doesn’t matter whose man she want to be with as long as its not your man nobody not going to cut this girl in her face you are hater send out go get a life

2. I don’t get it. They are warning Shamiele but they have Kadeen (Kfab) picture up there with arrows like she was hard to miss in the first place. Sender…..what or who is the real issue?

1. Shamiele beside K-notFab with her hand at her mouth . Shamiele dem a warn u, look like it harder fi u whore a farin

3. A Zum send har weh the first time an she guh thief why unuh a hide it the girl is a slut, i dont mind tho the more easy pussy the better.

4. Zum get har the visa, fly har out and she guh to a next man and the man wife find out. A suh she end up a kotch a Sky yard. I dont understand why yall gloryfying this low life.

1. Sound like she thief ur kotch cause where in this post or other do u see ANYBODY glorifying this girl unnu confuse me cause unnu cuss ppl both any n everything di girl don’t live in a America n she come a stay with har friend unnu say she a kotch whey she did fi do buy a house or rent an apartment fi di likkle while she here ahhhh boy mi no know iyah

5. bwoy oh bwoy, she have court date it bun dem smaddy buy ticket fi her to come an go, and pay hotel fee, shoplifter a live up, smaddy vex, bop got case and a go from house to house, somebody loike the gal, maybe she no want tan a no one place yall fascinated with thieves, and stick a pin she is attractive, farrin full up a whole heap a ugly gal a make up an weave save some a we, some a u mouth long like

6. It’s either Skye or Shaniel bag white foot stool send this in lmao !
    Skye no stop chat up her mouth on snap chat bout the same party everyday she upload the snaps from the party and a talk bout she and her friend them bad and dem we buss shamiele face wid bottle ! Skye yuh really need some papers honestly yuh claim u have man but you always got time on your hands .. you claim u work but I ain’t never seen you in the work place … bish u put them scrubs on to go steal in the ppl dem stores ! Skye u look like a mosquito u can’t even mash ants much less fight mind u get ur face lick off .

On the other hand .. Shaniel a mad over bag white ah di first man fi ever tek up Shaniel and actually tek her kinda seriously cuz her head nuh too good lmfaooooooo and anuh real serious because him give dis gal bun so till! She be on IG trying to prove she wife by posting his pics .. my question is WHOOOOO WANTS TO BE BAG WHITE WIFE ????? Lmao no really … he don’t even spend on Shaniel like how he spent on Tash lol Shaniel be getting the minimum and swear it’s something. She probably sent this shit in because she see seh bagwhite a spend likkle funds pan shamiele lol Shamiele is way prettier than you girl and look way better ! Yuh tooo bleach out n stay bad wid u lumpy body go exercise hoe u getting fat. :p

Seriously met enough a shamiele .. stop post them idiotness here Weh dem obsessed ppl ya send in unless it really juicy!

7. Senda di gal a teef why yuh believe she wouldn’t teef yuh man… stop di talking doe an buss up a gal face inna real life.

8. And if Shamiele tek off mother with the fighting skills, I can tell uno seh busting off her face would not be an easy task, and chip never really fall too far from the block, suh mine uno lose big time, and get fi uno face tear off, cause if she tek offa her mother, mi nah ask, mi a tell uno, it is going to be the reverse, nuh bag a chattingz.

1. Shamiele cannot fight ask her bout the busss ass she got from Tiffany fi Nino when she did a hide and frig him she get a piece a buss arse so no she never tek that skill from her whoring mumma

1. Shamiele muss b a whore, mumma a whore n coolie puppa a bigga whore wid bagga coolie pickney wid different ooman all bout