mek di owl nawsi gal go wash up her nawsi front re yesterdays article, we descendants are glad we end up a Jamaica the johncro behaviour eena we dna them a chief hoodlums, but this ya is a security issue dem couldn’t try that a merica KLM drop the ball smaddy else going try it or wuss, dem no have pvt jet how dem bad soh… unity?, mi know a yardi wait till him reach a Kingston him tell thee officer go suck out u mumma mi deh a mi yard now, metters oonu still a cook lol PP, marie
So y him so scared to go back to good good Nigeria with the 2017 gates?
mek di owl nawsi gal go wash up her nawsi front re yesterdays article, we descendants are glad we end up a Jamaica the johncro behaviour eena we dna them a chief hoodlums, but this ya is a security issue dem couldn’t try that a merica KLM drop the ball smaddy else going try it or wuss, dem no have pvt jet how dem bad soh… unity?, mi know a yardi wait till him reach a Kingston him tell thee officer go suck out u mumma mi deh a mi yard now, metters oonu still a cook lol PP, marie