BREEDING HAS PREREQUISITES

So diva a really less than 6 months you know two tall fah and go breed???????? No sah!!! Did you even know two tall married???? So u lef man wey a tek care a you fi a common man wey inna every gal DM n a look n a f**k every other gal? No man diva me think you smarter than that babes r a blessing but a better u did go breed fi dah man deh than this yah boy yah kmt

3 thoughts on “BREEDING HAS PREREQUISITES

1. Den a suh gal wah breed inna dem time yah when yuh nuh know wah yuh pitney can come be..

2. I like her better with this guy than 3tall, i mean 2tall… but then again it’s her business! She must know what she’s doing.

3. Him shoulda gi har aids a suh she go round a f**k raw.. dirty germs a suh she wah breed fi world wide cocky too tall.. Didnt he just have a kid this too tall youth.. Damn fool thats why they stay having all these STDS… Dem walk and sell pussy like dog and dem nuh stay good.. set a example fi yuh girl child…