TENESHA DI WIFE SEE YUH MESSAGE DEM

Y dis big stay bad gal tenesha henry nuh come out a people life….dis gal a guh round a jump in a every man inbox…a how much man you want suh? As early morning is u a put argument to people man and u stay bad nuh bl**t one a d man weh u live in a him inbox nuh stop complain bout u d man live with him woman him nuh wah u u need fi stay in a u bl***t lane dutty gal n dou mek d gal find u work place

4 thoughts on “TENESHA DI WIFE SEE YUH MESSAGE DEM

1. Tell yah man that if him much like the sweet talk them don’t reply or block her. Senda huh soun dunce

2. Wah him a complain bout sender???? If him did tiad a har, him can simply block and delete har. Unnu too damn bad!!!!!

Sound like him did a entertain har and tru wifey see the messages now, him a complain. Galaang and lowe di rass woman, kmt!!

3. Some ooman fool fool. How the man tired a har and nuh interested and him nuh block har? OOman either stay wid the man wey easy fi get and kip quiet or lef him, but the girl a nuh yuh problem.