Saturday May 8 at the party call high life a seaview. This self claim Boss lady say she a live high life and a two moscato and some magnum and three cranberry she go. Me and my team well know that say every drink out u go is that you buy and put it on credit until you can pay. The people them a talk worst if a she do your consignment. so miss boss why you couldn’t go three Moët at high life. My team go 4. And you a pass you place with me. For you FYI moscato is just the way people these days pretend to be living a high life. Until you can go something higher then a moscato stop pretend you a live high and leave seaview men alone. Zella u need a make over
A unno mek weak people reef and do all kinda things fi please unno. When people stay eithin them means is a problem and when dem go above it is a problem. Smh
Di hol a onoo gwey, dats y onoo caan betta, a trus likker fi play rich when a ghetto onoo dey. Da story ya bun mi, go save onoo money fi uplift onoo self and stop try show when di nex day hungry prbly a buss onoo claat.
KMRCT. Set a jing-bang
Lady why yuh dweet :nerd ….. buy 4 more bakkle man yuh too cheap :rolleyes:
Arguments like this ain’t gossip miss and even seemingly relevant to the rest of jamaica……far as me concern people like unu will hate people fi the fact say them go dentist and floss them teeth regular.
suppose she likes moscato? thats my favourite wine, cheap as ever.