CashQueen Really?
Cashqueen aKa Dramaqueen really? yo always inna drama, if you a tek di people dem man
and den vex when dem find out seh you a f**k him
wah mek u affi gawn so? lols so what? pumpum fi run
dwl, we know who you are talking about but we rate him too much to add to your Tek Buddy List bout naw call up name HA we all know how you are attention seeking b*tch, ok ok we get it
you dont want to be labeled or classed but its evident you are a tek any
hype cocky fi suck to the top so what lols, how you chat bout di man dem so say you lef man when a u say yo husband left you fi next gal den you pick up next man an him lef too, mek you so lie? we all see your live videos and you look so dumb, we all know you full a chat an you no Bad no wait BAD BODY DWL and you gawn puff up yo chest “New York you CUM from so what? lols” the right one soon hold yo and test yo badness lols, you affi half naked fi man notice yo 1st thing
an yes a pumpum you have so man affi want yo, Cashqueen no one care about what you are doing ok you finally made it on a flyer so what? an yes we know say you mine man and build dem you said it yourself and then come a say you dont, you dont know how to lie right, but thats ok this a the second woman you say a f**k dem
man, (Shabba say woman caan done) so nothing wrong fi run it. But what we all want to know is
what are you trying to prove? so what if you are the dancehall whore there are a few of them
just get on board and accept your title its ok girl, only advice i can give you is stop gawn like yo BAD an a diss people cause you might get what you are looking for because no one is scared of you DWL.
SMH we tired fi hear bout dis gal :cd
This clutcher, obeah working, whoring, no ambition, lying, delusional gal mek it to pink wall again? Why must dis girl insist on being self destructive. So now she a have a problem with the man woman? This girl have issues, because who sleeps with a woman’s man, and then want to fight. Repping that you are from NY is no accomplishment. Get a career, an education, a home.
She has daughters, what kinda example is she setting for them. Always de a party, but kotch a her mother’s house. Priorities are all f**ked up.
This girl has always been a home wrecker, a tek people man from the devil was a boy. I coulda swear she have the first boy when she was 14 or so. And she have 3 girl pickney. This dummy gal have no self worth.
Now she have artiste she a manage. If I laugh I dead. Delusional and ridiculous. She can’t even manage her life.
Dirty gal, go look a stable home for you and your children, where they are comfortable. Stop run up and down a sleep inna people couch, and kotch a you mada yard. She old and need her space. Worthless