Met mi hear sey a him and Tiffany weh breed fi mario deh and him left Petra is true. Fowl a real waste man eeeh can’t settle with save his dam big head.
Morning Metti, it too early fi dis. Sender please to give me friend Owen a pass. Him a get ole and his sense of style has always been lacking. So please let’s not discuss the Puerto Rican roach crusher shoes. Or the mismatched jacket and ole England long time shorts. And yes we know Owen head big and favor soccer ball, ijs
Omg the heading is killing me. Lmao :hammer :ngacir2
Someone give fowl that pair of boots :nerd
Met mi hear sey a him and Tiffany weh breed fi mario deh and him left Petra is true. Fowl a real waste man eeeh can’t settle with save his dam big head.
Mawning Miss Met, dem mawga foot deh can’t carry da big head space deh?
:angel
Morning Metti, it too early fi dis. Sender please to give me friend Owen a pass. Him a get ole and his sense of style has always been lacking. So please let’s not discuss the Puerto Rican roach crusher shoes. Or the mismatched jacket and ole England long time shorts. And yes we know Owen head big and favor soccer ball, ijs
Sweet who u think give him the boots? :ngakak di stand up kill mi
He looks so much healthier though
All di ppl dem inna di background stay bad tu.
Sunglasses at night time tho? :nerd Otay then!
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no sah.