DI PEOPLE DEM SEH DI BATTEYMAN DEM NAH GUH DUNG ALONE

This is having the Bronx in fire. Everybody scared now who use to get the bags and shoes. Cookie is now hiding. Yes the famous transvestite from Bronx with the horse face. She was a part of the crew living large. Names will be called. Angel and Naj not going down by themselves. So all the bags and boot that you all use to get will now be a part of this case. This is Federal and U.S Marshall.
These “girls” were famous in the Bronx in the Jamaican dancehall community. Everyone knows them. Pure red bottom, Diors and Benz Dem drive. Now the Feds involved and the conspiracy grows. Three the hard way. Cookie, Angel and Naj. Good thing I never bother buy the Dior bag Dem try sell me.

13 thoughts on “DI PEOPLE DEM SEH DI BATTEYMAN DEM NAH GUH DUNG ALONE

1. HEYYYYYYYYYYYYYYYYYY Mix uppppppppppppppp!!!!! lock up everthing nuh lef none mek dem go learn fi wuk…. whooiiii gwan like dem tooo fool…. hunnu nuh muss expect seh bandoolou life ago ketch up one day f**ka dem. If I Pap upp in here today…

2. Good fe dem. Hear dem and ruff sister a war
    And nuff lock up a gawn. Talk fe talk lol scamming come to bust
    All the 90 something lady dem wicked eeh. What a thing. 20 years for uptown white plains rd
    I hear the gal dem uptown nuh stop boast dem and tell dem how dem look good fe dem things
    Dem lucky

3. @Met, the person wha say tianna fave Alkaline have me inna tears.. Me laff so hard . Best joke from nite plus ur response..