SHEBADA TAKING IT DOWN THE LINE

6 thoughts on “SHEBADA TAKING IT DOWN THE LINE

1. I’ve always had a theory that if you want confirmation of madness look pon di person’s hairstyle. :travel Trevor looks ill :travel

2. lawwwddddd gawwwwdddd Tina mi not even did memba nutten bout yuh….why yuh dweeit tina with ur track record :cd …..shibby naw tell no lie.him murda yuh :cd …yikessssssssssss

3. Mi seh i investigated cuz him seh she come from kirk,and de person seh yes dem memba har an a vauxhall she used to go. Mi seh no she seh she guh holychildhood. I don’t know but wen him seh she tek di ppl money and keep dance and har dress stay bad and she inna di wrong make up. I didn’t waan laff suh,cuz mi nuh waan support him but tina fi gweh mi hate a hater.

4. him chew her up and spit her out like wrigley :ngakak doe know why she always tangle up herself with matterhorn and ragga…

5. Tina a di best. Mi see she post weh day say one girl vex wid ar ova stealing an idea the lady had discussed with her. By chance she get fi talk to the girl and she explain say she had a lapse in memory because of incarceration. So she figet di conversation wid di girl, but remembered her idea and stole it lmao. Never in my life lmao