WHO IS GARFENE

Goodmorning to all

Metttttt big up yuh self everybody a wonder who uuh be uptown and why yuh have everyone a walk pan egg shell. Dem a try figure out if you’re a man or woman, if yuh a ghetto Gyal or a fellow uptown person. Due to how you’re able to dip up under any and everyone and still be intellectual and have a sense of reasoning Dwl. Anyways dem lucky gwaan do yuh thing ya Met.
Anybody know anything bout him? Garfene ? Mi just get a vibe seh him a batty man I could be wrong but him deep inna Terri life and mi just affi wonder if him lean or straight. Send een sumn bout deh boy ya.

13 thoughts on “WHO IS GARFENE

1. mi nah lie come in like a him she married to cah she and the husband not even go pon vacation as much as she does with garfene

1. he is a “BIG FISH” him & terri-karel go everyweh & do everything thats all i can say cause me no wah tell lie pon nobody ova yah. I dont like terri-karel, she comes off as a major social climbing freak who the media shoves down our throats!!!! mer man-royal voice dont fit tv nor radio plus i dont see her big fat husband again, she is a next one who nuff up dem pickney ina video light too much

2. Terri is a super cool,humble n charitable person. She’s the ideal bridge of near perfect balance between all things uptown n downtown. I can’t nor won’t tell anybody fi nuh cuss her but I would think it misdirected. Primarily because a really Garfeen a di tory n a really him unno tek umbrage with n not sweet Cutie pie Terri don’t it!!!??

3. Oh no uno nuh do him so bad, he is a nice person for real. Mi nuh like b men, however he really has a nice personality. I have done a few jobs with him n he is very organised n professional though. Teri on the other hand don’t know why she marry the guy, maybe she is a lesbian n wanted a man to cover it up. Now a days it seems like lesbian n guys are BFF n are becoming the norm in jamaican uptown society more n more. Teri husband have money n position so maybe she wanted a promotion at gleaner Das why she marry him. But everywhere she goes is she and Garfine. Terry need to marry him.

4. Sigh Terri is a sweet person from Campion days don’t think she deserves the bashing at all. She real man. I think she and her hubby has been split for a while. Garfene is cool.

5. Who cares of people sexual orientations these days tho?.
    Both cool persons who clearly having fun.
    Black retarded people just hate seeing their own happy….