Then Melissa lavish how u deh a New York and Kevin deh a Arizona wit him new baby mother weh name kim Melissa no man no want u cuz a the second gal this Kevin 1link breed pon u , a matter of fact she did dash weh belly already for Kevin she tell her friend But she neva ready them man ya nasty these days walk and f**k anything without condom
And for sure that is Paps house ah Arizona LOLLLLLLLLL
One next girl bank account dem ah use fi run down BOOM!
The girl look better than Melissa. Melissa looks so horrible, I don’t blame Kevin.
Pretty Girl!
BBC! !!Kim ting tun up way pass buck!!are those pics before or after the baby?
YARDIE YUH HAVE A COLOR ISSUE, IS ONLY LIGHT SKIN GIRLS YUH CHEER FAH, AN YUH NUH CARE IF DEM BUY DEM BROWN OUTTA BOX OR IF DEM BORN SUH. DAT MI NOTICE WID YUH,LIGHT SKIN MIXED LOOKING CHICKS A UR TING YARDIE.
No anon I respectfully disagree because I cheer for the most black women in pinkwall history! !I do understand that my constant cheering for a particular browning may easily skew the average person to think I’m bias to brownings.
All races/creed/complexion of women I appreciate n never discriminate! !
My babymother,top 4 sidechicks,main chick all black!!
Oh n of course you know that the bleach brownings are black too.nuff respect all the same but to clarify ALL CHICKS MATTER ENOUGH TO CAN GET IT!!
Yardie is free to like whoever he wants to like. So what if he has a type? You’re just mad it isn’t you, right? You sound like a hoodrat!
No bady noh wah Melissa she too common, she too much man , noh man noh wah settle wid her , dem only a use her fi dou dem dutty wuk
Nasty Melissa uh love ppl business an always a cuss ppl bout no man nuh want dem so look at this nw Kevin want you uh need glasses fi see this mi loveeverynite uh Ina dance bout uh pussy good an uh man love uh u should be shame of your self♂️♂️♂️
Kevin f**k everything who him nuh f**k a who him nuh see.. Kevin love send fi gal from jamaica and wife them up…
She does kind of resemble Melissa, but she is hot Melissa is lukewarm.
Nobody anuh Melissa mate, Kevin wife up most a him woman dem so they are all wives what me can’t understand is why she give him so much ratings when him treat har so. I guess that’s how it goes when a man covers your bills and you have no income to sustain yourself, you take all kinda bullshit.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak WHOOIE MIXUPPPPPPPPPPP!!! PUP WHAT A MESS.
To how Melissa love style an cuss ppl all this shouldn’t reach u my girl.. me don’t sorry fi u.. a ppl like u always inna everybody business u know ppl business more than how dem know dem own business .. no this pass funny Melissa go fix up caz aviously ur so call man don’t want u .. an him new babymother look better than u by far.. watch ur own business an leave ppl tf alone .
Terry ANN mussi a dead wid laugh now omg poor no life Melissa
Kim deh a Arizona wit Kevin she say everytime Kevin deh a Arizona him fly her over to keep his company, Kevin rate her tell her to run off up here cuz him ago help wit the papers
Dem so call 1link pop dung, Paps mash up Kevin him a walking std him love them 19yr and up scarry too old fi still a run rd, nesta love hype but nah get no pussy , @ met the 1 weh name lance a keep all white Sunday
The girl is gorgeous. Melissa who?
Lance with his no buddy suck pussy lance
This girl looks way better than Melissa. Anyway dem need fi learn fi use protection. Pregnancy isn’t the only scare. STD nuh have a type, anybody can get it. Melissa yuh get move up, but we all know yuh still a guh run up yuh mouth and talk weh nuh guh suh. We’ll be here waiting to hear about this.
That girl looks just like Tunya aka Tosan/Tusan (Lexus’ ex, now Busy Signal baby’s mom)! I wonder if this is her little sister????? The slender body, facial features, down to the hand/fingers…..Daaaaamn, she has EVERYTHING for Tunya!
We nuh pet mi swear a did tunya miself
Crazy
Melissa is 2 brawling, a lot of times a man will love a woman and her actions run him away. Put fun and joke a side what this man doing with Melissa? The pretty girl fit him, Melissa is not ugly she just carry herself awful. Melissa u need to stop trying to be trendy and find clothes that flatters u and please take off the wedged sneakers and the bathing suits, it don’t look good.
All unu a talk Kevin na lef Melissa and if him even breed Kim a the worst thing she go do cause him nuh want no more child that’s y him always a give them money fi dash it way. Unu nuh see wah happen to the other baby mada him n her did good n him give her everything and as she breed the relationship done and right now him hate her bad ……..,, if melisa lef Kev him madddd all how him gwan
@Real or mellisa , Kevin noh respect you noh matter wah u sah. Kevin noh respect you , but ano nothin cause u a fuk to fi survive soh uno de serve each other. Melissa noh have no life cause she noh love pay rent , she jus move wah day an inna rent problem again
Every wen u si mellisa shi a behave careless an always a luk roun like she wanted, cause shi fraid ppl teck her picture her video her , she always a chat some bady or a chat cuss sum bady , she behave like a animal trust me , her house always untidy kids dem need attention only who noh kn Melissa a hype we up