12 thoughts on “SHE A WORK HAR FI MINE MAN AND HIM A TEK DI MONEY MINE GYAL”
I wanna slap her so badly. He’s a MAN…there are more to pick choose and refuse. She was warned but she neva tek heed so why put out this video? Before she fix him business and secure her money and the car wey him a rev out. Only a few ppl can get me this worked up and a man will never be on that list.
Thats what you get, limited edition car and what you get in return? Damn fool. Stop treating men like unno son’s and allow them to be men and they won’t have all that free time on their disrespectful hands
Stap di cow bawlin’ an tek yu bun widdout cheese. Everybaddi tell you yu a tek a bum, now yu bawlin’???…Cho. Drop di drama an di wukkliss man an gwaan buil.
THE whole world tell yuh and u neva believe the world? A man once told dat a man nuh respect nuh woman who mine him, and who allow him fi walk all ova her. Lady it hurt but move on,and pull the rug from under him.
What a stress yasso. Mi naaa go laugh still but mi wah laugh…. miss it betta yuh did go sponsor all wah picney weh wah go school if yuh nuh know wah fi duh wid di monies..
..bout yah mine man A wah do u??? A free him a get it fah suh how him ago appreciate it mi lub??? A bet if him did a wuk hawd as you ano any n anybody coulda even siddung inna him car.. miss yuh looooooooou mi naaa lie.
I wanna slap her so badly. He’s a MAN…there are more to pick choose and refuse. She was warned but she neva tek heed so why put out this video? Before she fix him business and secure her money and the car wey him a rev out. Only a few ppl can get me this worked up and a man will never be on that list.
Dwrl…me start laugh when she start list yhe cars she buy him. Then she bout limited edition…me nearly drop 😀 😀
She one of many women who love take on man role…lol man that don’t workwho work hard No fi get prize up.
Love plan wedding but not marriage.
Good fi uh , uno love mine man, I woulda give him some and Tek uh money to
Thats what you get, limited edition car and what you get in return? Damn fool. Stop treating men like unno son’s and allow them to be men and they won’t have all that free time on their disrespectful hands
Buy dem a buy love from man…well, dat u get!
Bunning u with 18 and 19yo at that smh.hush ya lady.
Stap di cow bawlin’ an tek yu bun widdout cheese. Everybaddi tell you yu a tek a bum, now yu bawlin’???…Cho. Drop di drama an di wukkliss man an gwaan buil.
THE whole world tell yuh and u neva believe the world? A man once told dat a man nuh respect nuh woman who mine him, and who allow him fi walk all ova her. Lady it hurt but move on,and pull the rug from under him.
What a stress yasso. Mi naaa go laugh still but mi wah laugh…. miss it betta yuh did go sponsor all wah picney weh wah go school if yuh nuh know wah fi duh wid di monies..
..bout yah mine man A wah do u??? A free him a get it fah suh how him ago appreciate it mi lub??? A bet if him did a wuk hawd as you ano any n anybody coulda even siddung inna him car.. miss yuh looooooooou mi naaa lie.
Lesson number one. Don’t mine man. Let a man be a man. They very ungrateful
Suh wait seh… a good good house husband yuh did have??? Weh yuh did expect ?? Di devil find work for idle hands.