Some people wicked nuh bloodclaut the likkle girl don’t dead she’s been in the hospital fighting fi har life suh how RIP dropp-een I follow her on snap and she stays positive about her stage 4 cancer and I tink wid har attitude towards it she’s gonna beat it..I know she has been it the hospital since lately suh if she passed this woulda be rawtid news to me!!!! I HOPE nuttn don’t guh suh !! CANCER REALLY COME FI F**K UP DI YOUNG PPL DEM , we really need fi watch wah wi a eat
Yea???? Suh wah gwan senda just nuttn suh. Maybe cause of dead. Doctors info. Who this person is. Gi mi sumting nuh senda. Mi nuh even see nuh dead proof.
What !!!!!!! When ??? I know she was battling with cancer but when did she pass ??
Mi hear seh shi pass away todeh !! Afta a surgery ! Don’t a Canada shi did deh ?? Yow mi naa lie di girl Juss celebrate har bday , dis sad doe
Some people wicked nuh bloodclaut the likkle girl don’t dead she’s been in the hospital fighting fi har life suh how RIP dropp-een I follow her on snap and she stays positive about her stage 4 cancer and I tink wid har attitude towards it she’s gonna beat it..I know she has been it the hospital since lately suh if she passed this woulda be rawtid news to me!!!! I HOPE nuttn don’t guh suh !! CANCER REALLY COME FI F**K UP DI YOUNG PPL DEM , we really need fi watch wah wi a eat
Yea???? Suh wah gwan senda just nuttn suh. Maybe cause of dead. Doctors info. Who this person is. Gi mi sumting nuh senda. Mi nuh even see nuh dead proof.
I heard it was cancer and she did a surgery