WHEN YUH NAH ANSA YUH MATE BUT ANSA YUH MATE

15 thoughts on “WHEN YUH NAH ANSA YUH MATE BUT ANSA YUH MATE

1. Suh a wah gwan yasso????? a who she a talk tuh??? dat a true mi wah see di man….. go see di man tuh one bag a nothing prably.

2. dutty dancehall liard gal , king nuh want u , him tired a u , can’t u see , u go vacay and miserable bad , him nuh want part take wid u liard gal , stop tell lie , u get new job but yet still a worry bout dance hall stop post the flyers dem, the promoters them on to ur lieing style ,bout u ago shell , shell u big and nuh sweet ugly looking body , him nah lef the gal

3. THE REASON WHY U WITH THE MAN CAUSE U N HIM A THE SAME THING. No-one want him.
    HIM CHAT U
    U CHAT HIM
    HIM F**K , U F**K
    HIM AFFI WAH U CAUSE UNNO A ONE OF A KIND.

4. Erica di amount a lie u tell it nuh funny…Mi nuh understand how ppl nuh catch up 2ur lying style already… Bout yuh hold man fi 4 yrs.. Poor Kingston nuh even kno seh him have a live pass round donkey fr Blood, Jay Icon, English, Dogg Leash and di list goes on and on fr Bx, Qns, Brooklyn, Cali and Philly… Not to mention yuh hav Kingston up in a Demus fr Bx face and yuh always a bigup Demus and yuh kno seh yuh been a tek Demus fr Synemax and still a tek him bout a yuh Don, Don yuh bloodclaat…Bun mi fi yuh when mi in a party and si u and Demus and Kingston stand up….More time mi just waan draw Kingston one side and tell him seh a eediot yuh teck him fah…Erica yuh baby fada Pony Hype nuh rate yuh… Erica yuh do surgery already and yuh always a get fire fr yuh job dem…. You a one a di fakest ooman in a dancehall…You should never talk bout gyal file in a dancehall cuz urs a one a di longest.. Wi hav yuh file too liad gyal…Lowe mi rass fren and cum off fb wid yuh one bag a story. Start it, wi a guh shell yuh!!

5. Erica,speaking in the 3rd person is the first sign of madness. Guh get help,and stop liking your own posts. That $hit’s annoying.

6. Met I’m tired of watching us women cuss and degrade each other for some disrespectful , unambitious men. We make these men feel superior and in turn degrade each other. Some gyal a cuss a next girl for her pumpum size and the man gets aways with murder. Yooo these men dont love us. I don’t want to sound jaded but black men don’t love black women. They dont fight for us , they don’t respect us , and they never will. And until we women stop fighting each other and start standing up for one another, we will remain the inferior population.
    If a black man dies, we rally behind him and his family. We pray for our black men , but dancehall and hip hop artist are proud to say they prefer “light” or “white” women. F**k that. I’m not for anybody that’s not for me. And you dumb chicks need to stop fighting each other for men that don’t love you. Black women are beautiful and strong. We can accomplish so much. I love to see a girl make it in life without the influence or permission of a man. Why do we make these men define us??
    “yes me pussy good” So thats it??? Your whole life is defined by the size of you pussy? You don’t even know your worth anymore, comparing your skin and body to another person. He made you think that because he f**ked you for 4 years he cares? Making you think that because he f**ked you , while exposing you to God knows what, your special ??? HE DOESNT LOVE YOU AND HE NEVER WILL!!!!
    And I’m tired of watching black women, Jamaicans, Haitians, Trinis, Americans, BLACK GIRL continue this destructive cycle. Modern day Sex slaves. Forced to look good. Cook. Clean . Sex like a porn star. Have my kids. Good job . Have money . Don’t complain . Now turn around and ignore me while I f**k my next girl …… Drops mic

7. Its female fault why man act like that, most man know better but if someone can have their cake and eat it too, why change or try. Woman need to know their worth because if they dont how can they expect the man they’re with to know. Father’s need to love their daughters so as they grow into adulthood they can fully comprehend “when a man loves a woman”. I thank my father for loving me because it made a difference during my relationships.

8. @ anon 4.01 u speak truth, but many will neva understand. we are so bounded by our salve mentally that even when someone show us a different aspect of life its still hard for them to comprehend.

9. a so Erica lie ,har fren lee lee did do a video on fb , a class har , but nobody never pay it mind ,see ki ki from jersey come find har out now ,many more to go , Keisha crab dem a dancehall fren dem ,but big and nuh sweet liard Erica cannot keep a fren ,Kingston soon run lef har ,like hoW KEMAR A PHILLY TEK WEY HAR MONEY AND HIM AND ME FREN ENJOY IT ,ERICA KEEP A DANCE FOR KEMAR A PHILLY AND SHE HAVE KING UP DEH.