Amba General
Yesterday at 2:09pm ยท
Foota hype just remember say a di same apt complex we use to live pon a lease flat inna red hills p**y member wen yah sneak in di man inna yuh apt an me di dung pon me balcony a smoke and a watch every move yah make hey bwoy don’t let me afi talk yer dat p***y further more me not even ago inna nuh chattingz wid yuh cause yah shy bowaz and batty hypocrite cause a regular yuh car flat up deh an a me yuh beg drive fi go fix yuh car tire suh weh yah try say p**y all a unu go suck unu muma wid pure badness back a dat and any weh em ear say yah play me a go cause a wAh yuh see me and throw nuh shades and yuh see wAh gwan. Wen yuh catch di strokes wAh day know how me did a pray fi yuh dead p**y nuh body nuh like yuh
Clutching my invisible pearls…Kotex vs. Always. The war a get hot. Amba violent bad bad and why she always pissed when the people dem chat bout ar batty movements? Its not a lie. Where is Amba’s gay pride? :ngakak dem 2 gyal yah a kill me doe.
This man is a lotto scammer plus him have a murder trial, it look like him upset n him did want fotah sneek him in. Amber if foota a big man n lib on his own, why would he sneak in somebody, just saying. Mi nuh like foota nor hate foota, but wen uno a tell lies uno fi try mek it sound real, dwl, dwl. U can know amba or amber is lying lol. Poor thing, jamaica people wicked n evil wen them a try sink u though. Damm
Foota show some pic a amba dress like Oman …. but di pic neva really look like amba still
All those pics foota showing were over here already. Plus worse. Search Amba on this page in google you just might find it.
Lying faggot!
Foota hype farrrr from batty man status. Company unu a look cause him call unu out.
And that death symbol barbie have fi film it pussc and uterus fi me belive it a oman too.
To the point PP
At least footah work, amba u nuh work so how u can afford rent in those areas, tell us, uno see say uno chat too much n wen the fbi n cia done investigste some a uno, uno a go wish uno never dey pon social media. Damm lotto scammer wait till them deport u clath to usa fi trial. Gwan go manage ur grave yard product barbie di duppy. Barbara n u look like uno escape out a dovecott or meadowrest. Tap tell lies pon foota though, dem ghetto people dey like amba a really dirty low down snake.
@Teri, u fool noh fuk, ok cause is a man him a sneak in , u kn of foota as a openly gay man?? Dats what amba a try fi say
I don’t like foota but amba come again u need more people
I don’t believe that a rass while foota might nam pussi den so wa
Pussi fi nam but I don’t believe the batty business is a fwd amba a look .. AMBA PLEASE REMEMBER MET HAVE U RECEIPTS WHEN U A SUCK COCKY LIKE A U LAST BBC MEAL bout u inna wig! Yuh fi gweh bout u a wish ppl dead bright nuh BBC can’t stand dese stinkin batty bwoy a road
Damn lie Amba Rose a tell pon the man. Amba look like di scamming money run out lol. Amba mi fi a fact memba when yu used to have in di most luxurious blond hair dem, my hairdresser used to do yu hair. And nails used to hot up, memba yu man a a Stony Hill?
Nah use Amba at all at all but the only thing that seems credible is the statement that nobody nuh like Foota!!
Have you ever heard anyone actually genuinely saying dem like foota!!??Even when ppl pick up fi foota dem qualify it by first saying..ALTHOUGH MI NUH LIKE FOOTA..
Dung to his babymother dem nuh like foota!!Public record that!
Amba you’re a proven liar still!
A true him a talk foota use to borrow Amba car go road suh how foota a cuss him seh a battyman yuh never know him was a battyman when u did a borrow him car eeh What a thing eeh
From dem a par innia chi chi man car. Blaze di fire mek wi burn dem.
Amba a big batty man a company him a look. Wait till the feds hold on pon him lotto scamming self him a go piss n shit up him self. Dem poor n come out a crab hole but see life n love likes n dey wid man fi likes, then go mix up in a lotto scsmming, nuh worry every thief will reap wat dem sow. Him ugly nuh f wid him bleach out nasty low life self, damm liad old fart, u soon kill urself because u nuh have no purpose leave on thid earth amba.
F**ka yuh foota. Likkle shabba did say yuh suck pussy and call u batty bwoy. Now a batty bwoy a sign u in a him league. Me nah swear fi yuh; think me a go shame when yuh batty episode air pon social media. Nuff a oonu a go shame cause oonu love pick up fi ppl. The only somebody oonu fi swear fah a oonu self and most a oonu caan come to terms wid that…