7 thoughts on “FOOTA SEH TANYA A LOOK A TEK OFFA ISHAWNA”
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a prably dat she wah duh yes suck ishawna pussy den again dah gyal deh might like it…. dem sickening mi coulda deh pan mi last breath an dem seh if yuh suck dis pussy latty yuh live for 10 more days to finish and say ur goodbyes…. mi dead den.
Foota stop watch out Ishawna life. Why don’t you beg her to come back. We know she’s talentless but what a eye candy. I know she a mad you. I see why you use to buss up her head because you couldn’t believe someone so beautiful could really love you. You are ugly inside out. Your face sucks, your attitude sucks, probably you are part of the reason she’s so loose according to some blogs I’ve read. If Tanya want a work so what.
But him no the same thing? Everything him jump on and a chat chat chat, him must tired a the yankee dem dis him so him gone back on the jamaican them now smh
Foota coming like gyal! Please stay off live eating it sick tummuck plus keep on you hat please!! Foota illiterate and dunce and a hypocrite because hi big fren Sher a the biggest sodomite bout the place, lick out pon dat!! He would never cause he like likes and mixup. Until you address your freaky fren who a suck out toungue and a feel up and dry hump goal more than man right inna u face please don’t say a word about no gyal, or Your ex.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a prably dat she wah duh yes suck ishawna pussy den again dah gyal deh might like it…. dem sickening mi coulda deh pan mi last breath an dem seh if yuh suck dis pussy latty yuh live for 10 more days to finish and say ur goodbyes…. mi dead den.
Foota! A de carry friend 3 some you inna? 😀
You BBM is like a broken rubba band, so stepens may have nhame it whey already. But you right said way.
Foota stop watch out Ishawna life. Why don’t you beg her to come back. We know she’s talentless but what a eye candy. I know she a mad you. I see why you use to buss up her head because you couldn’t believe someone so beautiful could really love you. You are ugly inside out. Your face sucks, your attitude sucks, probably you are part of the reason she’s so loose according to some blogs I’ve read. If Tanya want a work so what.
The man say no to onnu salt mackerel behavior.
Fi a man weh supposedly hate freakiness Foota Hype is always in some freaky drama.
But him no the same thing? Everything him jump on and a chat chat chat, him must tired a the yankee dem dis him so him gone back on the jamaican them now smh
Foota coming like gyal! Please stay off live eating it sick tummuck plus keep on you hat please!! Foota illiterate and dunce and a hypocrite because hi big fren Sher a the biggest sodomite bout the place, lick out pon dat!! He would never cause he like likes and mixup. Until you address your freaky fren who a suck out toungue and a feel up and dry hump goal more than man right inna u face please don’t say a word about no gyal, or Your ex.