MANDA WHA HAPPEN TO YUH PASS?

12 thoughts on “MANDA WHA HAPPEN TO YUH PASS?

1. They are in Negril enjoying life and meeting new girls. No girlfriends allowed lol. When them come back Manda good again.

2. Why Manda never go with her friends. Poor thing, she just 17 or 18 nuh, never experienced Dream weekend before and old man Nino suppose to go over 8 times already. So it go Manda.

3. A nuh everywey him a go bring har mi hear sey she did well want go and har mada class har up and sey if she go, she a go put har out…So maybe a dats y him neva bada beg nuh pass fi har.

4. None of these boys are ready to settle down their actions prove it all. They are also very immature.

5. Manda should go to school … or something, i think these girls’ ambition nowadays is fi dress up and go party every night. GO TO SCHOOL GUYS, OR DO SOMETHING THAT WILL BENEFIT U IN THE FUTURE. just saying …. party agu keep every night. not every pot weh put up outta road u must be there too, my granny always tell me dat

6. This girl is too nice for f**k boy Nino. Why can’t they see the bigger picture. This fast life is slowly wrecking their future.

7. Nino look crawney like a damm prison bird. Nuff a dem a dem man whey dem dey wid undercover buy them dream vip pass n pay fi hotel fi dem. Boys like nino twins a man dem dey wid under the cover. Jamaicans men r the worst, 50% of jamaican men are bi sexual now and 40% out a the 50 is doing it for greed n likes. So little fake ass wanna be like nino twins are broke ass who cant tell how dem a go survive fi the next 2 weeks, hand to mouth dem boys dey live fah n mouth to man crotch. Boy nuh have shit in him ass, u nuh see prison write all over him, smh. Punk ass, dat likkle gal is only him c ock cooler, mi feel sorry fi dem ediot gal yah, go tek u damm book n stop run dung man gal.