Tell them again. And she did neatly do the breast and screech out once they healed. But she has turned a new leaf and runs her business well. Hopefully she nuh really deh wild a scammer like they say.
She works hard bad and boujee ??? And the word is (you’re) now moving on. Shana sells thieving goods even her makeup in her shop is from thieves yes she flip it and make her own but Shanna is a known thief. She shape bad like Bitch can’t come back to america her friends send her the goods
Well the big stink in Kingston is that she link with the scammas them pon the thieving credit card info she and Necessity man ask her how the hotels are paid for. Anyways almost half the stores in hwt a launder money unnu know how much fi bargain mall rent , only in Jamaica Rico laws nuh tek effect I am 100 percent sure she not selling that much make up. Unnu can gwan play dumb we the people know
Dwl no store in a bargin mall mek nuh heap a money like one time, amazon n other online places are making it easy for shoppers. If even the big stores in a mall plaza, tropical plaza feeling it. People wid money fly out n duh group shopping n it cheaper. Them stores yah a jamaica kill dem own self too damm thief want mek 300-400 percent increase. Mi nuh sorry fi dem, we all know a money dem a launder in a most a the stores a jamaica, them nah sell but them a good place fi rinse money, even collectables, lees n those store, dem nah mek no damm money but the uotown scammers can clean dem money through dem n the jewellery stores. The only store dat mek money a chinise shop n tge indian appliances shops, courts n singer.
But she live out deh. so me loss. Dem no know seh she stuckk and cah come back yah? I guess she owe smaddy fi di clothes and she neva pay fa..
That person is a dumb f*k she lives in Jamaica suh how she buy ticket go jamaica.. sender u a hater go suck u mumma wid a straw f**king ediat..
But it is true she can’t go back to america so her friends bring her the thieving goods Shana did thief baddddd in America
Tell them again. And she did neatly do the breast and screech out once they healed. But she has turned a new leaf and runs her business well. Hopefully she nuh really deh wild a scammer like they say.
This girl nuh trouble people, a who dem dutty people yah man? Sender your so damn bitter, life must be rough on you.
She works hard for hers.
She works hard bad and boujee ??? And the word is (you’re) now moving on. Shana sells thieving goods even her makeup in her shop is from thieves yes she flip it and make her own but Shanna is a known thief. She shape bad like Bitch can’t come back to america her friends send her the goods
SMH bitter bitch. Y’all crack me up :ngakak
Den a how suh much ppl a run een an a seh di same ting……. like har teefing and scamming behavior global.
The hate real. Poor shauna caan even come back a america. Try again with unuh fake page.
Well the big stink in Kingston is that she link with the scammas them pon the thieving credit card info she and Necessity man ask her how the hotels are paid for. Anyways almost half the stores in hwt a launder money unnu know how much fi bargain mall rent , only in Jamaica Rico laws nuh tek effect I am 100 percent sure she not selling that much make up. Unnu can gwan play dumb we the people know
Bwoy ISpy, you always have di ice cold skyjuice pon a hot day. Talk up bout di scam and how it guh so we can be forewarned and forearmed.
Shana can go back a farrin if she wants; she never got dip..FACTS!!..di scaming ting I hve no clue on.
but me never see shana a trouble ppl.
Shawna CANNOT ENTER THE U.S SHE WILL BE DETAINED. I never knew you can run from a case and hater my country again, *CONFUSED PUZZLED FACE* lmaoooo
Dwl no store in a bargin mall mek nuh heap a money like one time, amazon n other online places are making it easy for shoppers. If even the big stores in a mall plaza, tropical plaza feeling it. People wid money fly out n duh group shopping n it cheaper. Them stores yah a jamaica kill dem own self too damm thief want mek 300-400 percent increase. Mi nuh sorry fi dem, we all know a money dem a launder in a most a the stores a jamaica, them nah sell but them a good place fi rinse money, even collectables, lees n those store, dem nah mek no damm money but the uotown scammers can clean dem money through dem n the jewellery stores. The only store dat mek money a chinise shop n tge indian appliances shops, courts n singer.