Dutty Ricky from u come a mi yaad come beat mi up police nuh stop harass mi fi u whereabouts!!!! U wanted nuh blo***at!
Get it together wid all them unwanted babies Monique a breed fi u n u deh pon d run a kotch wid shadae n fi har unwanted one too, who the f**k does that!!!!!
Monique a weh the baby bump deh inna u side or u belly
Sender go sit your desperate behind down you clearly know whey him deh so send di police there and stop waste people bandwidth smh
If you know he’s hiding with the other girl, how comes they can’t find him. You are the one that dictates your worth and value, through your words and actions. It’s very clear that you are bitter and angry that he is with these two. Learn to love yourself and move on with your life. The more you do this, is the more you think about the situation and feel hurt. No matter what you do, he can never respect you more that you respect yourself, and it’s unreasonable for you to expect him to do that. I hope you didn’t just make up a story and got him charged cause you’re mad about the other women. You’ve been on this and they have forgotten. Go love yuh self man!
You miss love yuh beaten!…. Issa next set a beaten she want him come ova deh come give har yah now den dem f*k it off mi naaaaa look. Him deh a next gyal yawd and yuh nuh tell di police….mi nuh know yuh an me waah beat yuh….dat mi a tell yuh.