Imagine how u beat the gal day in day out she finally lef yuh nasty r*ss.. robbas u can come fi now.. the baby mother glad box bus.. she get him now.. she and robbas can obeah each other fi the man
28 thoughts on “DREAD DEM SEH GOOD TING YUH WIFE LEF YUH”
Am I missing something???? No man mi railllllly haffi start mingle again!!!
Robbas and Daffy Lef….Or is Robbas planning a take over like she did with Tiffany and Daffy :nerd
Leave the bwoy alone the wife a bitch she did a f**k out philly the man come catch her a f**k a bwoy inna di house and beat her so wha happen if the gal get her man back. cant turn bitch into a wife.kmt mawning met
move unuu dirty rasa bout f**k pin. dread is a dirty nasty liad. she’s doing good over here. she is a nurse , she own her own house and just bought her Benz. so bobbette and kim can go f**k and suck him because she don’t care. she has a career. she’s a RN!
Leave the girl alone she a good girl she will be ok..u give her hell wen dem did together during and now the end. as far a what i heard through dirty south ppl dem she cheated on him and he found out and they broke up. but him a f**k pan her too he got a dose of his own medicine. how did robbas get involve in their break up please tell me. The baby mother kim is a piece of shit she would be worthless to take him back look how he did her for years. arent she with the wife cousin.. Thats why she kept saying she is the strong one how can you be strong when u have nothing on the wife. if the wife cheat thats wrong but lawd gi the gal a break now. Thats why ok stay far from jamaican man
Dem a act like sutu is somebody sutu f**k down the hole of south thank god for American why she feel like she’s somebody. Sutu fi member say a sperm kill her baby, she don’t even take the sperm in her vagina she take it her mouth and it go in the baby umbilical cord, all her grandmother with bend back just a buy out the people dem war the obeah wedding never last long sutu u need Holy Ghost water to redeem dem self
Sutu a waste gal she and her family live like puss and dog dread run u never do a better thing why u don’t talk about u theif the man first and the baby mother get him back yes baby mama a just help him did a look for reach a foreign f**ker u go and die
unnu c what the girl leaning on unnu have weh the girl have leave the man and him wife alone a nuh fi unnu business what happen. unnu south side maggot mus live inna di pple dem house fi know if the man catch her a f**k. dread i was rooting for this marriage to work out i was there from day one and u guys fight it together i hope its a lie cause u guys gave me hope. bobbet a dread friend from dem small i know for sure they was not f**king. u guys are a bunch of bitches.
move yu blood clot bout f**k out di whole a South . where????????…obeah wedding where????…suck cocky Kim leave sutu alone, sutu keep and care yu daughter , remember sey delight is not fi dread. memba seh dread cah breed nobody. Cynthia look f**king good for 70, Kim you is a piece of shit because dread hate yu but true yu want fi get back to sutu yu guh f**k back dread. sutu house, car and nursing licence a beat unuu bad. come suck sutu pussy wid a seven eleven straw.
Kim come suck out Cynthia nice clean pussy. cynthia back suppose to bend because she is 70 but look on you , who just turn 31, you fava a perfect old lady. all you need is the stick. kim guh look fi delight fada. Kim remember wen delight come a America she was very malnurish. sutu had to put her on a ensure diet. stinking pussy Kim , stop worry bout sutu and guh cook food fi yu pickney. come suck sutu pussy.
we dont care what she have behind her f*king name she is still a b*tch. anybody can buy a benz as for the house dread need to kick dat bitch out.. dont worry it soon happen she have one foot in and one foot out.. unnu come suck dread cock.. we pray for this to happen for years and it finally happen.. God answer prayers and the obeah run out… yes the girl get her man and daughter back. sutu how u feel losing now u send for everyone and they hate ur ugly ass..dread seh u sick him stomach if never even like to f**k u… him seh u pussy always stink and him have to send u go bathe before him **ck u inna u sour hole.. kim u greencard set for life.
you could a lean on 50 benz you’re still a whore dread couldn’t turn you into a house wife because your pussy have on to much mileage since you have up so much assets why you put your story on pink wall you ago mad and drop down you are a sad case sutu everybody knows your background please stop act like you a goodas you guys are cursed nobody don’t like you and your family they’re the most hated people in a south sutu use your nursing degree and buy a new pussy and maybe then you will find somebody dread of up him slimmers a Philadelphia the man happy And a live him life
Listen this is too much dread u neva deal wid her right from jump start always memba seh she had u when no one else u owe her that much delight mother going to be ur downfall any woman weh u have in the future dat girl will make problem.. i heard the 47 minutes recordings fel ask u about the men u are talking about u admit to her that she a entertain dem theres no where in the recordings u seh she slept with anyone. dread ppl want to c u fail u and fel is a strong couple and they doing things to mess it up. we both know fel is a good girl she raised ur daughter and her son very well those kids are well articulated and smart. yes every marriage go through problems but my god this website should never get involved. kim is bitter u guys would never make it together as long as she present cause dread dont cut the rope. God gave u a strong woman who fought for u.. not everybody want to see ur success whether family or friends but fel make sure u guys were successful it pain me so much to read all this. how many couple can say they did what yall did.. u guys are young and progressive and she and her follwers hate that.. i heard and see fel cry so many times because of this type of stuff.. its never too late to reconcile.. ppl hate to see ppl rise up and thats what u and fel did.. u and her rose so here comes the devil who hate to see it. no matter what happen dread u know within urself she is a great person.. dont make u ego get in the way… jealousy and badmine is at work…i wish yall the best cause i love u both.now ppl a curse a child that died..remember death have no boundaries…
come suck sutu nice clean pussy . dread go check out yu sperms. we have the doctors papers, delight is not yours. dread remember you was making a date with a transgender , dread you are a batty man that’s why sutu run. if yu bad come tek di house.wi a wait fi yu suck pussy rass fi come a mcungie.
Sutu a talk about f**king family when pugu and his family dem battery she and her sister oh please you guys need a life nobody don’t frighten fi house but you member say your house was a dorm and curtain part of all bed your family is the worst in history nobody don’t wants to come near you dread find out you a wicked and heart dirty I can count on hand and foot the man dem wah f**k your hole a south
move unnu dutty bloodcloth weh battery ago dat neva get pick when and where did sutu get battery dread mad cause the gal lef him its ok to be rejected. the gal have the worst family inna south but dem help suck pussy dread and him entire low life family dem not to mention his f**k out baby mother. a vast number of family inna south grow up inna one room but the gal come a farrin go do great thing and unnu a hate the gal leave her alone . unnu a talk bout gal pickney u see a son gone a prestigious college how many of yall bitches and niggas can do that. she suppose to f**k any man him nah f**k man too. him neva know seh a pussy stink for years but he had to wait for her to run his ass. leave mi fren she happy. she nuh frighten fi house but not everyone one inna farrin can own one. The girl dont even member dread f**k waste dread u are just seen as a f**k boy.
suck cocky Kim guh look fi delight fada and yes a dread sperms a di problem. because delight a nuh fi him own. sutu heart clean dats why she help hungry desperate dread and him dirty family. suck cocky lick out batty Kim wi know a you and suck pussy dread a write. dread sey him f**k yu in a yu mouth.
move unnu dutty bloodcloth weh battery ago dat neva get pick when and where did sutu get battery dread mad cause the gal lef him its ok to be rejected. the gal have the worst family inna south but dem help suck pussy dread and him entire low life family dem not to mention his f**k out baby mother. a vast number of family inna south grow up inna one room but the gal come a farrin go do great thing and unnu a hate the gal leave her alone . unnu a talk bout gal pickney u see a son gone a prestigious college how many of yall bitches and niggas can do that. she suppose to f**k any man him nah f**k man too. him neva know seh a pussy stink for years but he had to wait for her to run his ass. leave mi fren she happy. she nuh frighten fi house but not everyone one inna farrin can own one. The girl dont even member dread f**k waste dread u are just seen as a f**k boy. dread u wicked u and ur confederate send in the gal picturr u should be a shamed
unnu a talk bout cynthia do obeah it would be the other way around cause a sutu help dread, kim member seh u mad mumma obeah and kill her own sister sutu better becareful cause u mumma might obeah her to. kim walk and kick off every obeahman door a country fi get the man back i know that for sure. kim member seh mi follow u go a western union fi money from red man and when we get it u head striaght a the obeah man a portland mi ask u a weh u a do u seh a read up u a get when we leave u have a list a obeah things weh u fi buy u even have dread and him wife name inna a bottle under the cellar. u need to stop cause him might end u kill even if u get a green card u still cant walk inna the wife shoes cause she is educated u and dread mumma neva finish school so unnu can relate to each. Marcia tie the fada to, i glad u get him back cause him ago beat like how him use to.I guess obeah win the war.
Met I go get the history on sutu dirty family all of dem married man a yard and marriage fail each single one of dem pussy is corruption pray fi dem pussy I go look on each Facebook page and dem miserable and sad show south a relationship wey dem family have last dem fight each other as family dem never fight wid stranger yet dem a crosses I can call names I have a name fi dem (1) big shape bad fat gal (2) walking mad gal (3) f**ington pussy please pinkwalll stop entertain dem dem a f**king piece a shit tell dem dona family challenge and dem will see how dem live bad dread your bless help one teach one beat and teach
u miss u don’t know ntn so shut the f**k up how kiesha a reach inna dis wen ya dis people dis who yuh dis wah do dis germ box and correction kiesha marriage nuh fail cuz galis still want up kiesha good good pussy soh nuh mix up kieaha with dem cah di gyal pussy good
jahmelia sutu and vee a uno a write and uno sound dum and hurt uno look sad and for eva be sad and hungry its a shammeee uno feel like uno look good cuz di laugh is on uno and who eva seh kim f**k feather tooo f**king nuff and want a beaten and so wat if yuh family help di girl at least she nah f***k fi ntn like u ….jamelia weh neva look good a day inna har life need fi go spend sum time with har kids and and go pray god have mercy pon har cah di way how she treat har mada an d put har out she need fi go pray becuz har big son nuh like har she a gwaan like har life happy see she move gone a philly deh fi go play catch up cah she nuh ready and yes har kids dem ugly jamelia weh fava old lady buddy mouth jamelia weh gwaan like she bright and don’t have ntn fi show inna farring mix up jamelia weh sit dun pon ppl name day in n out weh cah fight and if yuh rush it di bitch call police …vee yuh look sink yuh arm sink yuh pussy sink go bath and cum out a ppl argument and go try go do a rematch with shaky soh she can beat yuh again !!sutu mi love mi know ya mad but a good fi yuh a yuh mann birthday n yuh cah put a prapa f**k pon him shame shame shameee and uno is something else now mi see why uno family stay far becuz instead she set example she a keep up with uno!! weh she shudda do is teach uno how fi keep a man ehhehee ask uno granny weh har man deh?? ,I see uno learn from di best cah Cynthia cah keep a man either a guess di apple neva fall too far from tree ……….uno a she sutu have benz and house anybody can get benz n house inna farring as long as uno have good credit unoo gwaan like it hard and whats di sense having all dat and no happiness wen yuh man goneeeeeeeeeeeeee sutu is lonely mista lonely
Am I missing something???? No man mi railllllly haffi start mingle again!!!
Robbas and Daffy Lef….Or is Robbas planning a take over like she did with Tiffany and Daffy :nerd
Quena – Aguh sign in now!
Leave the bwoy alone the wife a bitch she did a f**k out philly the man come catch her a f**k a bwoy inna di house and beat her so wha happen if the gal get her man back. cant turn bitch into a wife.kmt mawning met
Sender, I’m just curious how robbers is involved with this story.
She is such a good girl she deserve fi lef him long time look how she take care a him and him pickney..
Confusion here
move unuu dirty rasa bout f**k pin. dread is a dirty nasty liad. she’s doing good over here. she is a nurse , she own her own house and just bought her Benz. so bobbette and kim can go f**k and suck him because she don’t care. she has a career. she’s a RN!
Leave the girl alone she a good girl she will be ok..u give her hell wen dem did together during and now the end. as far a what i heard through dirty south ppl dem she cheated on him and he found out and they broke up. but him a f**k pan her too he got a dose of his own medicine. how did robbas get involve in their break up please tell me. The baby mother kim is a piece of shit she would be worthless to take him back look how he did her for years. arent she with the wife cousin.. Thats why she kept saying she is the strong one how can you be strong when u have nothing on the wife. if the wife cheat thats wrong but lawd gi the gal a break now. Thats why ok stay far from jamaican man
Dem a act like sutu is somebody sutu f**k down the hole of south thank god for American why she feel like she’s somebody. Sutu fi member say a sperm kill her baby, she don’t even take the sperm in her vagina she take it her mouth and it go in the baby umbilical cord, all her grandmother with bend back just a buy out the people dem war the obeah wedding never last long sutu u need Holy Ghost water to redeem dem self
Sutu a waste gal she and her family live like puss and dog dread run u never do a better thing why u don’t talk about u theif the man first and the baby mother get him back yes baby mama a just help him did a look for reach a foreign f**ker u go and die
unnu c what the girl leaning on unnu have weh the girl have leave the man and him wife alone a nuh fi unnu business what happen. unnu south side maggot mus live inna di pple dem house fi know if the man catch her a f**k. dread i was rooting for this marriage to work out i was there from day one and u guys fight it together i hope its a lie cause u guys gave me hope. bobbet a dread friend from dem small i know for sure they was not f**king. u guys are a bunch of bitches.
move yu blood clot bout f**k out di whole a South . where????????…obeah wedding where????…suck cocky Kim leave sutu alone, sutu keep and care yu daughter , remember sey delight is not fi dread. memba seh dread cah breed nobody. Cynthia look f**king good for 70, Kim you is a piece of shit because dread hate yu but true yu want fi get back to sutu yu guh f**k back dread. sutu house, car and nursing licence a beat unuu bad. come suck sutu pussy wid a seven eleven straw.
Kim come suck out Cynthia nice clean pussy. cynthia back suppose to bend because she is 70 but look on you , who just turn 31, you fava a perfect old lady. all you need is the stick. kim guh look fi delight fada. Kim remember wen delight come a America she was very malnurish. sutu had to put her on a ensure diet. stinking pussy Kim , stop worry bout sutu and guh cook food fi yu pickney. come suck sutu pussy.
we dont care what she have behind her f*king name she is still a b*tch. anybody can buy a benz as for the house dread need to kick dat bitch out.. dont worry it soon happen she have one foot in and one foot out.. unnu come suck dread cock.. we pray for this to happen for years and it finally happen.. God answer prayers and the obeah run out… yes the girl get her man and daughter back. sutu how u feel losing now u send for everyone and they hate ur ugly ass..dread seh u sick him stomach if never even like to f**k u… him seh u pussy always stink and him have to send u go bathe before him **ck u inna u sour hole.. kim u greencard set for life.
you could a lean on 50 benz you’re still a whore dread couldn’t turn you into a house wife because your pussy have on to much mileage since you have up so much assets why you put your story on pink wall you ago mad and drop down you are a sad case sutu everybody knows your background please stop act like you a goodas you guys are cursed nobody don’t like you and your family they’re the most hated people in a south sutu use your nursing degree and buy a new pussy and maybe then you will find somebody dread of up him slimmers a Philadelphia the man happy And a live him life
Listen this is too much dread u neva deal wid her right from jump start always memba seh she had u when no one else u owe her that much delight mother going to be ur downfall any woman weh u have in the future dat girl will make problem.. i heard the 47 minutes recordings fel ask u about the men u are talking about u admit to her that she a entertain dem theres no where in the recordings u seh she slept with anyone. dread ppl want to c u fail u and fel is a strong couple and they doing things to mess it up. we both know fel is a good girl she raised ur daughter and her son very well those kids are well articulated and smart. yes every marriage go through problems but my god this website should never get involved. kim is bitter u guys would never make it together as long as she present cause dread dont cut the rope. God gave u a strong woman who fought for u.. not everybody want to see ur success whether family or friends but fel make sure u guys were successful it pain me so much to read all this. how many couple can say they did what yall did.. u guys are young and progressive and she and her follwers hate that.. i heard and see fel cry so many times because of this type of stuff.. its never too late to reconcile.. ppl hate to see ppl rise up and thats what u and fel did.. u and her rose so here comes the devil who hate to see it. no matter what happen dread u know within urself she is a great person.. dont make u ego get in the way… jealousy and badmine is at work…i wish yall the best cause i love u both.now ppl a curse a child that died..remember death have no boundaries…
come suck sutu nice clean pussy . dread go check out yu sperms. we have the doctors papers, delight is not yours. dread remember you was making a date with a transgender , dread you are a batty man that’s why sutu run. if yu bad come tek di house.wi a wait fi yu suck pussy rass fi come a mcungie.
Kim Coleman come suck the family
Germ box kim weh feather f**k weh mi family dem sorry fi yuh and feed yuh nasty rass that’s why red man nuh want yuh a Nadine family him want
Anuh dread sperms a the problem , a sutu stinking pussy weh can’t produce good baby, a bayyyyyy sutu go check out your bighole.
Sutu a talk about f**king family when pugu and his family dem battery she and her sister oh please you guys need a life nobody don’t frighten fi house but you member say your house was a dorm and curtain part of all bed your family is the worst in history nobody don’t wants to come near you dread find out you a wicked and heart dirty I can count on hand and foot the man dem wah f**k your hole a south
move unnu dutty bloodcloth weh battery ago dat neva get pick when and where did sutu get battery dread mad cause the gal lef him its ok to be rejected. the gal have the worst family inna south but dem help suck pussy dread and him entire low life family dem not to mention his f**k out baby mother. a vast number of family inna south grow up inna one room but the gal come a farrin go do great thing and unnu a hate the gal leave her alone . unnu a talk bout gal pickney u see a son gone a prestigious college how many of yall bitches and niggas can do that. she suppose to f**k any man him nah f**k man too. him neva know seh a pussy stink for years but he had to wait for her to run his ass. leave mi fren she happy. she nuh frighten fi house but not everyone one inna farrin can own one. The girl dont even member dread f**k waste dread u are just seen as a f**k boy.
suck cocky Kim guh look fi delight fada and yes a dread sperms a di problem. because delight a nuh fi him own. sutu heart clean dats why she help hungry desperate dread and him dirty family. suck cocky lick out batty Kim wi know a you and suck pussy dread a write. dread sey him f**k yu in a yu mouth.
move unnu dutty bloodcloth weh battery ago dat neva get pick when and where did sutu get battery dread mad cause the gal lef him its ok to be rejected. the gal have the worst family inna south but dem help suck pussy dread and him entire low life family dem not to mention his f**k out baby mother. a vast number of family inna south grow up inna one room but the gal come a farrin go do great thing and unnu a hate the gal leave her alone . unnu a talk bout gal pickney u see a son gone a prestigious college how many of yall bitches and niggas can do that. she suppose to f**k any man him nah f**k man too. him neva know seh a pussy stink for years but he had to wait for her to run his ass. leave mi fren she happy. she nuh frighten fi house but not everyone one inna farrin can own one. The girl dont even member dread f**k waste dread u are just seen as a f**k boy. dread u wicked u and ur confederate send in the gal picturr u should be a shamed
unnu a talk bout cynthia do obeah it would be the other way around cause a sutu help dread, kim member seh u mad mumma obeah and kill her own sister sutu better becareful cause u mumma might obeah her to. kim walk and kick off every obeahman door a country fi get the man back i know that for sure. kim member seh mi follow u go a western union fi money from red man and when we get it u head striaght a the obeah man a portland mi ask u a weh u a do u seh a read up u a get when we leave u have a list a obeah things weh u fi buy u even have dread and him wife name inna a bottle under the cellar. u need to stop cause him might end u kill even if u get a green card u still cant walk inna the wife shoes cause she is educated u and dread mumma neva finish school so unnu can relate to each. Marcia tie the fada to, i glad u get him back cause him ago beat like how him use to.I guess obeah win the war.
Dread you and Kim COME suck Cynthia Gray pussy
Met I go get the history on sutu dirty family all of dem married man a yard and marriage fail each single one of dem pussy is corruption pray fi dem pussy I go look on each Facebook page and dem miserable and sad show south a relationship wey dem family have last dem fight each other as family dem never fight wid stranger yet dem a crosses I can call names I have a name fi dem (1) big shape bad fat gal (2) walking mad gal (3) f**ington pussy please pinkwalll stop entertain dem dem a f**king piece a shit tell dem dona family challenge and dem will see how dem live bad dread your bless help one teach one beat and teach
u miss u don’t know ntn so shut the f**k up how kiesha a reach inna dis wen ya dis people dis who yuh dis wah do dis germ box and correction kiesha marriage nuh fail cuz galis still want up kiesha good good pussy soh nuh mix up kieaha with dem cah di gyal pussy good
jahmelia sutu and vee a uno a write and uno sound dum and hurt uno look sad and for eva be sad and hungry its a shammeee uno feel like uno look good cuz di laugh is on uno and who eva seh kim f**k feather tooo f**king nuff and want a beaten and so wat if yuh family help di girl at least she nah f***k fi ntn like u ….jamelia weh neva look good a day inna har life need fi go spend sum time with har kids and and go pray god have mercy pon har cah di way how she treat har mada an d put har out she need fi go pray becuz har big son nuh like har she a gwaan like har life happy see she move gone a philly deh fi go play catch up cah she nuh ready and yes har kids dem ugly jamelia weh fava old lady buddy mouth jamelia weh gwaan like she bright and don’t have ntn fi show inna farring mix up jamelia weh sit dun pon ppl name day in n out weh cah fight and if yuh rush it di bitch call police …vee yuh look sink yuh arm sink yuh pussy sink go bath and cum out a ppl argument and go try go do a rematch with shaky soh she can beat yuh again !!sutu mi love mi know ya mad but a good fi yuh a yuh mann birthday n yuh cah put a prapa f**k pon him shame shame shameee and uno is something else now mi see why uno family stay far becuz instead she set example she a keep up with uno!! weh she shudda do is teach uno how fi keep a man ehhehee ask uno granny weh har man deh?? ,I see uno learn from di best cah Cynthia cah keep a man either a guess di apple neva fall too far from tree ……….uno a she sutu have benz and house anybody can get benz n house inna farring as long as uno have good credit unoo gwaan like it hard and whats di sense having all dat and no happiness wen yuh man goneeeeeeeeeeeeee sutu is lonely mista lonely