Wukliss Barbie a.k.a Tarah slut bucket breeding belly b**ch weh a breed fi ppl man the breeding look a show pon yuh bl***tt you can’t hide it every night and day yuh dutty mumma ah try pass har place when a you ah di wukliss one your child(Edited) now you don’t even have a phone yuh seh sage tun it off you have excuse afta excuse lies and lies your family and yuh a live bad according to you wah run from dem yuh walk and f**k yuh ugly frend help it to a drive round the pu***t go get a life and stop be dependent pon ppl round yuh
The dolly pretty bad duppy bat I don’t have Time show ur face big pussy dutty like ur nasty hole what him don’t want
Keep walk wid yuh dutty nasty retch dog come up ah him yaad and the guy dem have problem wid it put that inna yuh pipe and smoke it bitch a you ah di definition of life open book abay when him talk to him frend him seh him nuh believe you
Drunk pussy Tara you cannot talk to nobody because listen to this nobody don’t walk and drink ie and piss up and go to the bathroom for a young girl