Dancehall Celebrities New York November 8, 2017 by Met SENDER;-BOUT OWN BOSS😟😟😟😟 KMFT, YOU NEED TO BE A FATHER , BEFORE YOU CAN BE A BOSS , LOWLIFE BOY .
I see he is happy playing number 2 Someone needs to educate him on what number 2 means to Jamaican men In fact YM you couldn’t tell him seh man nah play number 2 Reply
THIS BOY IS A SCRUB, A LOWLIFE , JUST LIKE HIM DUTTY FAMILY , HIM NOH TAP POST UP MICHELLE , LIKE HIM NAME DAH PON HER BUSINESS, BOUT BOSS OMG Reply
Wutliss cruff I️ thought he was handsome until mi hear him no wuk, pay bills or mine his kid! POS! Reply
So sender if him a number 2 a who a number 1 boy unnu bad boy Vanessa Brown a who a did next man babydaddy Reply
I see he is happy playing number 2
Someone needs to educate him on what number 2 means to Jamaican men
In fact YM you couldn’t tell him seh man nah play number 2
THIS BOY IS A SCRUB, A LOWLIFE , JUST LIKE HIM DUTTY FAMILY , HIM NOH TAP POST UP MICHELLE , LIKE HIM NAME DAH PON HER BUSINESS, BOUT BOSS OMG
Wutliss cruff I️ thought he was handsome until mi hear him no wuk, pay bills or mine his kid! POS!
So sender if him a number 2 a who a number 1 boy unnu bad boy Vanessa Brown a who a did next man babydaddy
Damion u start looking like shizzle sherlock.. real damn madman