MS WARD ASSISTANT

The woman that wear pink in the hospital one of them that work by Spanish Town hospital by the name of Michelle nuh stop tek people husband and tief hospital supplies carry go har yaad at (Edited) Lane

6 thoughts on “MS WARD ASSISTANT

1. Sender can I keep it real with you??On 2nd thoughts mi nuh need permission to tek liberty pon Pinkwall…thus on behalf of the bloggers I can guarantee you that WE REALLY DON’T GIVE A FLYING PHUCK IF MICHELLE A TEEF YUH N UR FREN DEM HUSBANDS.

WHAT WE ARE HOWEVER IS GRAVELY CONCERNED N PERTURBED IF IS TRUE DAT SHE A TEEF WE POOR HOSPITAL SUPPLIES! !REPORT THAT SHYT ASAP N IF YOU A GO BEAT HER…DON’T LICK HER OVA ANY ROAMING KOKI DUDE…BEAT HER FI HER TRANSGRESSIONS AGAINST WI BELOVED COUNTRY. ..BE A PATRIOT N DO UR PATRIOTIC DUTY..DWEET..RAASS HER WITH SUMPN!!

OH IN ALL FAIRNESS…PLZ HOLD ALL BEATINGS TILL WE HEAR MICHELLE INNA DI PINK SIDE..MICHELLE DARLING FIND YUHSELF OVA HERE TO REPORT MAAM PLEASE N TONKS!!

2. Sender go to the police so they can go to her house and collect the supplies and arrest her. The hospitals are doing so poorly yet the staff are stealing and making it even worse. Upset me.

3. I second your motion. Who no business nah pay no taxes in Jamaica.

Candy stripper/CNA stop tek whey the hospital things! Tek senda man but leave de damn cleaning products and gloves alone!

4. Senda mi need a more detailed view a Michelle inna di pink…she brite an outaoda bout she a tek yuh husband an pan tap a dat di supplies :nerd senda a doh like teefing ppl an Michelle inna di pink is are a teef. But how she get fi tek yuh husband? Him work a di hospital? Him a doctor?

5. Sender tell yuh husband fi stop hide inna Di supplies cupboard..a you him a hide from? This post have mi a grung..