Met am on both individuals social media including their snap, but what i wanna know is Where is these woman friends??????? Lawd gawd, mi feel sorry fi dem, bobbett and Clair and Angela uno need help mi swear. Uno ah bleach and fi get uno ankle, bobbett yuh need fi shave yuh p**y b4 yuh dress like that again PLEASE AND THANKS
di hair a curl up pon di shorts….DWL i cant tek these alley cats
Eww she need a wax wow … no sah …..
:ngakak :ngakak :ngakak
I wish my Gucci straps up a front was that wide :D.
jahknow dem feet de look like dem should be grasping tree branches.
Robbas you need to perm or detangle yu crotches hair if yah do jungle.
Sky is even with her bleach. Just a bad photo. A wey Bobby have already Grey hair? Stress
Razor bump a kill Robb’s girl with all that more you can’t pay for a wax 🙁
Omg oh these so called Dancehall queens two foot like they standing in cold mines . Angela aka lips you need to call your chemist like you always saying in your add you chemist need a cream for both feet my unuh foot them ugly bad !
WOW
DWRCL…if i laugh i puke. Di pubic hair have me a way
Jesus Christ d hair pon har front a curl up ♀️ Dem gyal yah nasty….shave u front
! Like wtf can’t believe she do dat to har self… d same time n effort u tek fi tief ppl dem tings outta d store tek dat same time and effort nd shave u front gyal!
Clair needs to get a life, she looks sooooooooooooooooo horrible in person MY GOD,bobbett yuh pussy hair need TCB PERM , CLAIR FACE NEED A RASS IRON, i dont understand why clair ah wear these fake brands but she ever inna ah rass synthetic wigs dem…. smh
Really y’all zoomed in really hard boy, just go to show how hard unnuh watch ppl
Daffy is not here so she figure why the hell should she shave or maybe she can’t afford to go get waxed anymore being that things are tight
Me see white pus bump on Robbas front and the bag a fur hair omg and this wash up thieving gal a sey she rich and she isn’t a Local girl lol right now this picture of your boney crane front is more than local,my my you look so disgusting yuck
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dem sad eeeh… Gal ago wear dat an nuh shave har bushy an a dem seh dem a hot gal…. Where??? inna dese times wid camera an hunnu wey luv picha suh nuffi mek dem mistake deh. Gal hunnu foot tan bad… a mek hunnu mean suh wid di cream? A wah hunnu foot eva duh hunnu???? hunnu wicked tuh hunnu self doe.
Im embarrassed and it ain’t even me :nerd Really Robs?
Apple you stomach strong to eat Robbas corn pork . Apple i did have little ratings for one time but from hear say you hold Robbas and swipe har up from front o back mi loose after you hot gal get eaten them no eat gal . Robbas always have soar pon she body yuck !
:ngakak :ngakak :hammer
Yea a true Marlene face looks like a pit bull in person hard to look at . Now they both over 40 wit some serious jawbone both sisters looks like Joan rivers impersonate !
pum pum must have a little hair she is a grown woman not a pubescent girl. Hell all dem start grow feather early.
So the bleaching creme ven selling isn’t for the crotch and foot area
I really like Sky her vibes is nice. She looks like Masicka here
Daaaaaaaamnnnn ya really ZOOMED In on the lady front? NO SAH
Yes how yuh mean pinkwall investigation :ngakak shake dem up gal fi come out spotless dem 3hype.
God know I wish I could wrong the person who do this but she honestly set herself up. Them terrible tho. Look how dem zoom right in. My gosh unnu dangerous bad.
The fact that she never shaved her front shows how stressed out she is, she shoulda jus not keep the party and relax herself
Talk abt attn to detail… it bad seh unnu a zoom in so far but from u see it you can’t unsee it… Lol. Come better man. U cyaan a wear panty outta door and nuh sort out urself smh
Clair is 55 years old n paying these young boys in dancehall to f**k her she ugly bad her hair and make up never stay good yet why don’t you go sit down