Mawning Met, it seems as if Mr Pinkwall Boss and baby mama #5 are back together and in love. Woiiiiiiiii A yah suh it deh. A wonder why she even bother take him to court and create such a big deal/scene pon di man bout child support. Court seh him fi pay har $2000 a week. Bassa use him head pon har cause him nuh have bed fi sleep pon suh him a look a cotch somewhere. Mi nah sleep wid nuh man if mi haffi carry him guh court fi mine my own. Him cyaan lie dung inna my good bed and inna dance pon my money. Hell no!! She war wid Kanisha and tek him back from har and now dem in love and a keep Cake Sale ( the new hype). Clearly she have self esteem issues. Who is Bassa fi hype wid and own up? Prettimiller anytime Bassa disgrace yuh again try nuh post nutten pon social media. Yuh is a damn clown!!! Nah nuh shame gyal.
Cesspool mouth Bassa yuh is a damn wukliss r*ss. Yuh bring shame and disgrace to yuh family. No education, no ambition nothing yuh nuh have. Ole germs!!
Him Kanisha and Prettimiller foolish alike ..
Senda wah u mean wha di man hab u nuh hear seh di man put een back him Denchus :tkp :tkp
Sound like Matie vex.
Lol gal tek har man an she tek him back lol….A waaah peepee.
SO ALL THE CUSSING WAS FOR THE MAN NOT FOR THE CHILD SUPPORT THRU HIM DID DEH WITH THE NEXT IDIOT GAL SMFH THESE WOMEN ALL THEM WANT A SEX REAL MAN CLOWN!!!
Prettimiller n kanisha two fool wat happen to scamma dolly at least she nuh fool like dem she run left broke pocket no job no bed to sleep on ..bassA you is no GENNA your a disgrace to your family n frens your teenage daughters shame for you not even football want see you..aidonia for run you now your ting lilly …idiot boy n why you remove your idiot babymother pics from your page n leave one oh me forget u need a koch it no real..n you still single me figet ..prettimiller bassa only using you for a place to sleep n so he dont have to pay for ur daughter 2000 a week court order …bassa have him good gal a portmore ..just a matter of time for him dis you agAin cause me know bassA nuh like a bone in you …memba scamma dolly him dis you n kanisha him post them up n dis you n him nuh look pon you when you pregnant n disown thT same child ..dont forget as soon as my fren put him up in her house a portmore your days over…you going to have to threaten him again with your court papers…F**king Clown..#selah
Bassa you stop suck pussy now cause a pussy water a make you fool suh scamma dolly .kanisha ..prettimiller three clown him soon go tek back scamma dolly or kanisha n lef your Clown ass again..so dont come pon social media or the ppl court when bassa dis you again ..me a beg you..last year this time scamma dolly n kanisha wait him soon find somewhere to live n you ova nuh bother come bawl pon social media n why him take down all your pics. Off him social media n leave one oh me forget it no real ..cause him nuh like one bone in you him use the whole of unno your time soon up.Manclown dem need for make deh song for you..a weak one gal can so fool..
see these bitch ass bitches takin man to child support its really tru they want the man not about the child