Nage Sherlock post her bestfriend on Instagram for her birthday . but wait deh , dem seh she a 46 years old….
Nah lie ..me no know if a the young boy a keep her young , cause she’s twice his age.
2 thoughts on “MET, I REALLY DO WANNA BE PINKWALL FAMOUS”
Lol ALICIA you’re friend hate you bad! Gwaan through yah mumma ALICIA the young boy gree wid yu! A who vex! Stay bad jullie you a try too hard to tarnish ALICIA go fix your body wha look like a puddle a dutty water an leave the woman! Yes ALICIA is fortysex and looking damn good unlike you stay bad dirty girl! You and ALICIA a same age but you look more like 46 turn back way 64 jullie come off a ALICIA an find away out the people them basement badmind dutty bitch!!
From yuh look pan her face yuh see ole
Lol ALICIA you’re friend hate you bad! Gwaan through yah mumma ALICIA the young boy gree wid yu! A who vex! Stay bad jullie you a try too hard to tarnish ALICIA go fix your body wha look like a puddle a dutty water an leave the woman! Yes ALICIA is fortysex and looking damn good unlike you stay bad dirty girl! You and ALICIA a same age but you look more like 46 turn back way 64 jullie come off a ALICIA an find away out the people them basement badmind dutty bitch!!