WHAT DEM NAH GO TEEF..COASTER BUS STOLEN

4 thoughts on “WHAT DEM NAH GO TEEF..COASTER BUS STOLEN

1. dem a go change the engine pussy number fi dat rass an runn robot with it, an people no surprise who tek it or for dem naw wuk enough coasters wanted baddddd,, U no hear a di ducta dictates who drive the bus. if u cant bore, speed and cut in front a people ducta naw wuk wid u, met wat happen to that bus that killed some ppl that was owned by a police woman, ,ALSO the list a police who own buses… these stories is deddin

2. DEM goin change the engine/pussy number for coasters are in demand, no surprise a who teef it and its the ducta who pick dem drivers if u naw bore speed an cut off ppl ducta naw wuk wid u cliff hughes had a couple of them on his prog its hell and/or high water out deh wid dem loud nawsi music, what happen to the list of police who own buses the story deddin, not a wud

3. Dwl drive him like dudus wid di pastor :ngakak :ngakak a weak but ano laughing matter :nerd seerus suh dem teef dis bus.. sad.