Blem in Jamaica, Portmore December 31, 2017 by Met ANEIKA INA DI JUMPER WID HER BODY SUIT UNDERNEATH IT……MI NEVA KNOW SHE STILL WOULD NEED FI GO OUT IN IT AFTER SURGERY………….AND CHROMAZ SHE INA DI SUIT AND APP APPLIED BODY
Chromaz we know u nuh shape like that suh idk who yuh think u a fool KMT! :cd Unless she a wear sumn underneath it too to slap in her waist Reply
Chromaz face and no shape body win this! Dem shot up that pitbull with too much steroids! Disqualified! :najis :najis Reply
what else did Aneika do to her body? Looks the same filtered pitbull face gyal. Did she do breast, batty, hip? Well she should have done a nose job Reply
Chromas. Anieka fat and need to lose weight.
Chromaz we know u nuh shape like that suh idk who yuh think u a fool KMT! :cd Unless she a wear sumn underneath it too to slap in her waist
No, we need a 3rd….the twins are not doing it for me, this should be a triplet competition.
Chromaz face and no shape body win this! Dem shot up that pitbull with too much steroids! Disqualified! :najis :najis
what else did Aneika do to her body? Looks the same filtered pitbull face gyal. Did she do breast, batty, hip? Well she should have done a nose job