DEM WAA KNOW IS WHAT KINDA BAND DAT PAN YUH WEDDING FINGER THAT YOU MADE SURE EVERYONE SAW ON YOUR SNAP….IF YUH DID ENGAGE WE WUDDA KNOW SUH A MARRIED YUH MARRIED??????
34 thoughts on “GOOD MORNING KASI DI PEOPLE DEM CURIOUS”
Met all i can say to Kasi is take a page from Kirtstin williams book..she leff bolt find a rich man and end up inna mansion a drive Rolls royce and fly pon private Jet etc……Kirstin a live her best life after bolt…gyal u cute and u skin tone lack melanin di man dem still frighten ova unu altho we melanin queens a hold we own…sis..it betta u leff bolt cause di likkle swingers trip dem weh u get and come right back a yaad come siddung till him feel fi carry u go someweh is no way to live a life…Usain annuh eediatt him know weh him a do so gwan wait till ressurection da fi cash out cahh it nahh go happen sis..he’s playing ur own game thaet u think yaaa play pon him
Kirstin, if you are so happy and your life is so wonderful, MOVE ON! Leave the people dem alone! Why do I think it’s Bolt that dumped your ass? You are way too obsessed for someone who claims to be unbothered.
Mi did know seh somebody a guh run in and seh a Kirstin a write bout har self. No Anon 2:36, people write what they see, the difference in how the two are living, is the same way I wrote on another post about the situation and someone run in on my comment to say it’s Kirstin write it. News flash, people are not stupid so they are going to comment on what they see, a mussi you same one did run in on my comment on the other post. And is the girl lef Bolt, you must be new to this site.
Is Bolt lef dat bitch. Him nuh ramp fi run weh gal, that’s why you over here cussing Kasi because she is the chosen one. The dead lef harem out in full force.
Lol actually she left him. It was always she vs Kasi till she get tired and lef. Bolt then trying to spite her wifed up Kasi, if she neva lef there would be no Kasi and Bolt now because he always said she was just the homie, she would always get him girls to sleep with and he could always do what he wanted. People will always talk about Kirsten because as I said it was always Kirstin vs Kasi.
She’s so damn stupid… that UB on her nail shows obsession smh
Mi seh G, di whole a dem a clown, one a Money Mike gyal even refer herself as his wife, they have no shame. A dem seh try secure di bag by any means necessary.
Guh deh goody, weh yuh seh wife fi di new year? But mus, shi just a show di “haters” dat she’s not going anywhere and she’s “wife” fi life. You nuh si seh a Bolt picha shi put up big and bold inna har “business” place, mi want fi know if a fi Bolt place or fi har own, it should be your pic up on the wall Goody, yuh not even trying to carve out your own identity, have to use Bolt name for everything, hope the marketing business work out and Bolt name can get yuh big clients because I don’t see which big or reputable company going to use you when yuh can’t even market yuhself.
Is like she dont learn from Karruche, all now Chris Brown stain pan har, nuh matter wah she do she cannot get him off. She a try make her own identity and all people want to know is why she still relevant.
Same suh, she should of tried something for herself when she just started dating Chris but she sat down playing wife and is when they are not together she’s trying something but she will never shake off Chris name off her because she sat with him during the cheating and baby scandal and people lost respect for her just as how they have lost respect for Kasi because the world see that she will put up with anything for money. She should have done something when the iron was hot, it’s after 4 years and she’s just doing something, anyways, hope it works out. Kasi put your picture on the wall also, I’m sure Bolt don’t have your pic on the wall at Tracks & Records.
Kasi a do better than nuff gal. She has her apartment and car and her charity business. Yes she didn’t go open a clothes store or nail salon like you other chicks. We all know how charity business work. She is educated whether she got into law school or not. Kasi causing so many of you sleepless night you should all be ashamed. Bolt picked who he wants and her name is Kaci Bennett.
Stop it, today most young girls has a rented apartment yes “rented” so stop gwaan like Kasi apt was bought.. Its a rental! Car?? Car is easy to come by if one is independent! Hellloooo car loans! Helloooooo!
Exactly! Her lust for fame and greed for money a turn her into one big ole idiot. When I saw the bolt picha I was like wtf … and the ub nails. Trust me anything bolt tell this clown to do she will. She was like! She lost into bolt and lost her shame and dignity
How Kasi a move like groupie suh, UB pon finger Kasi, really? My god yuh frighten, yuh just think that you’re the best true Bolt put yuh upfront nuh true, a because him frighten fi “color” and he can do anything to you and you can’t say anything, if people never lick out pon di white girl weh him did wife up all now you would still be Sadaki side chick. But mi nuh blame yuh, you’re playing the game well and Bolt fell for it hook, line and sinker, secure that bag yaah goodie, no shame in your game.
Only wedding she may go this year is prince harry cuz bolt may be invited cuz him an harry are friends. Let’s see if bolt wud take her to such sn event.
Kasi you forgot to add a heart and the word forever beside it, you know, just like a middle school girl who just have her first serious boyfriend and wants everyone to know.
lol @These comment. Even it’s Kristen who commented up top, she gave her good advise. Why is this young girl really sitting down waiting on this disrespectful boy. In the end he will not marry her and will end up marrying a more structured young lady. Kasi we know you’re over here reading. They say all who can’t hear will feel, Miss Kaci Bennett since a you him choose…lol.
Kasi yuh mek Bolt water down yuh worth. If Bolt lef yuh any man weh yuh ago deh wid, especially if a money man, them ago just want a sex or dem ago cheat pon yuh an nuh care because yuh put up wid Bolt cheating and yuh not even show some self worth and vex wid him likkle bit, yuh pose up wid him on snap right after him just sex a prostitute in Brazil so di man dem realise yuh nuh have nuh self worth and will do anything for money. When yuh just start sex Bolt your stock was through the roof now it’s practically in the dirt.
Unu fool sa lmao and ah catch the bait weh Kasi set
That damn ring on her finger came as a set along with the one on her index finger it’s like 3 rings come together to wear on one finger they sell at forever 21 .. but poor Kasi want people to think otherwise with her pretentious self HAVE A SEAT FOR 2018 !!!!!
thank you!!! anon 6:26pm u aint neva lie… as for anon 2:36pm I for one am not Kirstin..hell i wish i was the way how sis ah live her life to di fullest..u telling Kirstin fi get a life when she deh pon an exotic vacation as we speak…so yes kirstin clearrly unbothered cause a me deh ova ya a type…now me nah seh kirstin is an angel cause we all know how she get weh she reach…and mi sure is a bag a nastiniss she probably haffi keep up wid fi keep di rich man satisfied and all in all keep her…but kaci might as well take heed and follow in kirstin footsteps das all im saying… cause mi know she can def get a rich man fi give her the lavish life she wants..smaddy pls tap her and tell kaci anuh usain alone rich! u can find richer dan him…
I think she’s showing off her diamonds, if I had those, I would too.
The truth is, these well to do black men don’t find dark skin attractive, if they cannot marry a white woman(which I think bolt prefers) they go for the lightest shade of brown….or someone with no Afro texture to their hair.
Kaci, knows what she wants and I hope she gets it.
Some of us ladies put up with a lot more and have nothing to show for it.
What yuh mean no Afro texture, Kasi have to cream her hair and wear extensions suh mi nuh know whe yuh a talk bout. Plenty of wealthy black men and white men have dark skinned wives, it’s the hip hop and basketball idiots that you guys worship makes you think that way because they are in the spotlight.
KIRSTIN GWAAN GUH WATCH DI OLE MAN BUDDY NUH!! Yuh nuh have no life Damn bipolar rawse. Yuh nuh have no fans fi nuhbody ova yah a come defend yuh. Gwaan watch di ole man buddy wey nuh stop fxck yuh inna yuh batty and fxck off di likkle bwoy pickney dem. Yuh knw sey him only dey wid yuh cause yuh fayva Bwoy. YES a mi again and mi tiyad a yuh STILL because a yuh dey pon all a Kasi Post dem a try prove sey yuh have tings a gwaan inna yuh life. A ONLY YUH know wey yuh have and wey yuh drive and how yuh a live because none a day nuh Post nuh wey on social media gwaan guh fat up yuh mawga dry up punni fi a 20 something year ole gyal yuh dun out. Have sum shame gyal yuh is a MAD RAWSE KIRSTIN NUHBADDY nuh knw yuh much less memba sey yuh were one of the MANY that Ugo fling him cocky inna gyal STAP IT
Yuh sound foolish and hurt nuh bc, Kirstin have snapchat, Instagram and the likes, so we can see from these that she’s living better life than your idol Kasi. Her page is not private so it’s there for the world to see, she posted her house on there you fool so yes, people can see the difference in their lives including me. You’re saying we don’t know her to talk these things so let me ask you, how do you know that the man is sexing little boys? Do you know him personally? No you don’t, you are just making stuff up as you along but we write what we SEE. Are you one of them that the man left for Kirstin? No matter what you want to say, the girl is living a fabulous life, if she wants to take man in her ass that is her business, nuff gyal a do di same or worse and not getting a quarter of what this girl is getting, including Kasi and I’m not a fan of any of them.
All these jamaican Hoes confirming to the world that you lot are money hungry bitches.
Bolt is single and does what he likes as a single man. It benefits the HOE to be with bolt not the other way around. You lot so contrary talking about morals but on the other hand telling kaci to gold dig on bolt. SMH
Lol I mean if she is going to stay with him after he publicly embarrasses her constantly might as well she benefits highly from the relationship. She not getting much reapect so why stay then?? Plus people keep saying this because a nuff gyal Bolt a mine, nuff gyal him have a keep and care.
Big hole Kirstin yes Anonymous 5:27 yea yuh Kirstin a yuh mi a talk. Di house wey yuh a KOTCH inna a nuh fi yuh a di man own suh wah mek yuh ova yah a brag bout di man tings. YES EVERYBADDY know FOXY everybaddy KNOW the man love Bwoy pickney. Yuh a waste gyal Likes and Instagram followers nuh mek yuh nobaddy because people can buy dat. Shut yuh trap bout post house land cyar bike and donkey. Neva si come si frighten freddy. Yuh cyaa Post di House di cyar because they don’t belong to yuh. Wey yuh have inna yuh name but dat stretchout hole yuh have a walk roun unda yuh cyaa even hol a tampon cause it stretch from north east south and west. A YUH over here a try be relevant NO BODY NUH KNOW YUH fi come ova yah a vouch fi wah yuh have and don’t have YUH NUH HAVE NUH FANS. Mad gyal gwaan guh mow the lawn pon yuh face and gynam sum food wid yuh mawga self. Cause when foxy kick yuh outta door wey yuh a guh hype pon? Bout mansion by the sea woiiiii if a laugh a dead. Wid yuh shxt up pumpum wah Foxy nuh stop fxck man batty den come dip him ole buddy inna yuh stretch out hole. People post shxt on Instagram tht look good. EVERYBADDY KNOW Kirstin is a WHORE she nuh haffi Post dat ask anybody innna JA any man wid likkle hype know how unda yuh set Kirstin and if yuh continue wid dis bipolar foolishness mi a guh mek foxy re-evaluate who him really have roun him YOU. NOBODY don’t care bout yuh to come defend yuh as mi sey it better yuh did just keep yuh mouth shut cause now everybaddy know u bipolar and MAD stalking ass bxtch. Yuh nuh stop try convince people sey yuh living better Dan Kasi but 2 a unnu PATHETIC alike. Memba mi tell yuh sey mi KNOW YUH ENUH MI KNOW YUH VERY WELL. Continue…
My God, how yuh sound suh disturbed mum, guh tek a pill and drink some tea before yuh ketch heart attack. Yuh a go message di man bout Kirstin? Yuh nuh think di man already know who him a deal wid? So why yuh want message di man bout di girl if yuh seh di man love f@#k likkle boys? Yuh vex true the man build di girl house, yuh sound like yuh f@#k him already and him lef yuh hi and dry, in that case your pu&&y shit up too. Sound like yuh have a personal vendetta against the girl all you’re saying is what you’ve said before, come with something new, the girl slim and sexy a dat bun yuh, that’s why yuh caah stop talk bout it and yuh obsessed over di girl hole, a nuh she met your hole caah gi yuh nutten. To how yuh love talk bout stretch out hole mi know seh a fi yuh stretch out that’s why di man f@#k yuh and duck yuh. As much as people on here nuh rate Kasi yuh never see anyone spew such bile for her yet suh dats why mi know seh yuh have something personal against Kirstin. Get your life bitch and get a therapist because you’re hurting. Spreading lies on the man, everybody know weh di man name! suh yuh knowing his name a nuh nutten. You can hear the hurt in your heart from the way you type, a nuh Kirstin mek di man love di stretch out hole, si di girl deh a Mexico a enjoy herself, a di girl life yuh want and caah get, abaaaay.
Met all i can say to Kasi is take a page from Kirtstin williams book..she leff bolt find a rich man and end up inna mansion a drive Rolls royce and fly pon private Jet etc……Kirstin a live her best life after bolt…gyal u cute and u skin tone lack melanin di man dem still frighten ova unu altho we melanin queens a hold we own…sis..it betta u leff bolt cause di likkle swingers trip dem weh u get and come right back a yaad come siddung till him feel fi carry u go someweh is no way to live a life…Usain annuh eediatt him know weh him a do so gwan wait till ressurection da fi cash out cahh it nahh go happen sis..he’s playing ur own game thaet u think yaaa play pon him
Kirstin, if you are so happy and your life is so wonderful, MOVE ON! Leave the people dem alone! Why do I think it’s Bolt that dumped your ass? You are way too obsessed for someone who claims to be unbothered.
GET A LIFE KIRSTIN!
Mi did know seh somebody a guh run in and seh a Kirstin a write bout har self. No Anon 2:36, people write what they see, the difference in how the two are living, is the same way I wrote on another post about the situation and someone run in on my comment to say it’s Kirstin write it. News flash, people are not stupid so they are going to comment on what they see, a mussi you same one did run in on my comment on the other post. And is the girl lef Bolt, you must be new to this site.
Is Bolt lef dat bitch. Him nuh ramp fi run weh gal, that’s why you over here cussing Kasi because she is the chosen one. The dead lef harem out in full force.
Lol actually she left him. It was always she vs Kasi till she get tired and lef. Bolt then trying to spite her wifed up Kasi, if she neva lef there would be no Kasi and Bolt now because he always said she was just the homie, she would always get him girls to sleep with and he could always do what he wanted. People will always talk about Kirsten because as I said it was always Kirstin vs Kasi.
She’s so damn stupid… that UB on her nail shows obsession smh
Not only that .. a supposed to be yu man and yu a mivevlike groupie …. go tek off dat offa yu finger nail .. game over
If money mike gyal dem wearing wedding bands on theirs Kasi doesn’t see why not! :kimpoi
Mi seh G, di whole a dem a clown, one a Money Mike gyal even refer herself as his wife, they have no shame. A dem seh try secure di bag by any means necessary.
Guh deh goody, weh yuh seh wife fi di new year? But mus, shi just a show di “haters” dat she’s not going anywhere and she’s “wife” fi life. You nuh si seh a Bolt picha shi put up big and bold inna har “business” place, mi want fi know if a fi Bolt place or fi har own, it should be your pic up on the wall Goody, yuh not even trying to carve out your own identity, have to use Bolt name for everything, hope the marketing business work out and Bolt name can get yuh big clients because I don’t see which big or reputable company going to use you when yuh can’t even market yuhself.
Is like she dont learn from Karruche, all now Chris Brown stain pan har, nuh matter wah she do she cannot get him off. She a try make her own identity and all people want to know is why she still relevant.
Same suh, she should of tried something for herself when she just started dating Chris but she sat down playing wife and is when they are not together she’s trying something but she will never shake off Chris name off her because she sat with him during the cheating and baby scandal and people lost respect for her just as how they have lost respect for Kasi because the world see that she will put up with anything for money. She should have done something when the iron was hot, it’s after 4 years and she’s just doing something, anyways, hope it works out. Kasi put your picture on the wall also, I’m sure Bolt don’t have your pic on the wall at Tracks & Records.
Kasi. There is a rat in your camp. Sniff them out.
I think the poor thing going to end up like Chris Brown’s ex karrueche.
Kasi a do better than nuff gal. She has her apartment and car and her charity business. Yes she didn’t go open a clothes store or nail salon like you other chicks. We all know how charity business work. She is educated whether she got into law school or not. Kasi causing so many of you sleepless night you should all be ashamed. Bolt picked who he wants and her name is Kaci Bennett.
Stop it, today most young girls has a rented apartment yes “rented” so stop gwaan like Kasi apt was bought.. Its a rental! Car?? Car is easy to come by if one is independent! Hellloooo car loans! Helloooooo!
Exactly! Her lust for fame and greed for money a turn her into one big ole idiot. When I saw the bolt picha I was like wtf … and the ub nails. Trust me anything bolt tell this clown to do she will. She was like! She lost into bolt and lost her shame and dignity
How Kasi a move like groupie suh, UB pon finger Kasi, really? My god yuh frighten, yuh just think that you’re the best true Bolt put yuh upfront nuh true, a because him frighten fi “color” and he can do anything to you and you can’t say anything, if people never lick out pon di white girl weh him did wife up all now you would still be Sadaki side chick. But mi nuh blame yuh, you’re playing the game well and Bolt fell for it hook, line and sinker, secure that bag yaah goodie, no shame in your game.
Only wedding she may go this year is prince harry cuz bolt may be invited cuz him an harry are friends. Let’s see if bolt wud take her to such sn event.
Kasi you forgot to add a heart and the word forever beside it, you know, just like a middle school girl who just have her first serious boyfriend and wants everyone to know.
lol @These comment. Even it’s Kristen who commented up top, she gave her good advise. Why is this young girl really sitting down waiting on this disrespectful boy. In the end he will not marry her and will end up marrying a more structured young lady. Kasi we know you’re over here reading. They say all who can’t hear will feel, Miss Kaci Bennett since a you him choose…lol.
Kasi yuh mek Bolt water down yuh worth. If Bolt lef yuh any man weh yuh ago deh wid, especially if a money man, them ago just want a sex or dem ago cheat pon yuh an nuh care because yuh put up wid Bolt cheating and yuh not even show some self worth and vex wid him likkle bit, yuh pose up wid him on snap right after him just sex a prostitute in Brazil so di man dem realise yuh nuh have nuh self worth and will do anything for money. When yuh just start sex Bolt your stock was through the roof now it’s practically in the dirt.
Unu fool sa lmao and ah catch the bait weh Kasi set
That damn ring on her finger came as a set along with the one on her index finger it’s like 3 rings come together to wear on one finger they sell at forever 21 .. but poor Kasi want people to think otherwise with her pretentious self HAVE A SEAT FOR 2018 !!!!!
thank you!!! anon 6:26pm u aint neva lie… as for anon 2:36pm I for one am not Kirstin..hell i wish i was the way how sis ah live her life to di fullest..u telling Kirstin fi get a life when she deh pon an exotic vacation as we speak…so yes kirstin clearrly unbothered cause a me deh ova ya a type…now me nah seh kirstin is an angel cause we all know how she get weh she reach…and mi sure is a bag a nastiniss she probably haffi keep up wid fi keep di rich man satisfied and all in all keep her…but kaci might as well take heed and follow in kirstin footsteps das all im saying… cause mi know she can def get a rich man fi give her the lavish life she wants..smaddy pls tap her and tell kaci anuh usain alone rich! u can find richer dan him…
Her hands need likkle sunlight and her nails need a do over….square naw wear again….I see nothing else.
I think she’s showing off her diamonds, if I had those, I would too.
The truth is, these well to do black men don’t find dark skin attractive, if they cannot marry a white woman(which I think bolt prefers) they go for the lightest shade of brown….or someone with no Afro texture to their hair.
Kaci, knows what she wants and I hope she gets it.
Some of us ladies put up with a lot more and have nothing to show for it.
What yuh mean no Afro texture, Kasi have to cream her hair and wear extensions suh mi nuh know whe yuh a talk bout. Plenty of wealthy black men and white men have dark skinned wives, it’s the hip hop and basketball idiots that you guys worship makes you think that way because they are in the spotlight.
KIRSTIN GWAAN GUH WATCH DI OLE MAN BUDDY NUH!! Yuh nuh have no life Damn bipolar rawse. Yuh nuh have no fans fi nuhbody ova yah a come defend yuh. Gwaan watch di ole man buddy wey nuh stop fxck yuh inna yuh batty and fxck off di likkle bwoy pickney dem. Yuh knw sey him only dey wid yuh cause yuh fayva Bwoy. YES a mi again and mi tiyad a yuh STILL because a yuh dey pon all a Kasi Post dem a try prove sey yuh have tings a gwaan inna yuh life. A ONLY YUH know wey yuh have and wey yuh drive and how yuh a live because none a day nuh Post nuh wey on social media gwaan guh fat up yuh mawga dry up punni fi a 20 something year ole gyal yuh dun out. Have sum shame gyal yuh is a MAD RAWSE KIRSTIN NUHBADDY nuh knw yuh much less memba sey yuh were one of the MANY that Ugo fling him cocky inna gyal STAP IT
Yuh sound foolish and hurt nuh bc, Kirstin have snapchat, Instagram and the likes, so we can see from these that she’s living better life than your idol Kasi. Her page is not private so it’s there for the world to see, she posted her house on there you fool so yes, people can see the difference in their lives including me. You’re saying we don’t know her to talk these things so let me ask you, how do you know that the man is sexing little boys? Do you know him personally? No you don’t, you are just making stuff up as you along but we write what we SEE. Are you one of them that the man left for Kirstin? No matter what you want to say, the girl is living a fabulous life, if she wants to take man in her ass that is her business, nuff gyal a do di same or worse and not getting a quarter of what this girl is getting, including Kasi and I’m not a fan of any of them.
All these jamaican Hoes confirming to the world that you lot are money hungry bitches.
Bolt is single and does what he likes as a single man. It benefits the HOE to be with bolt not the other way around. You lot so contrary talking about morals but on the other hand telling kaci to gold dig on bolt. SMH
Lol I mean if she is going to stay with him after he publicly embarrasses her constantly might as well she benefits highly from the relationship. She not getting much reapect so why stay then?? Plus people keep saying this because a nuff gyal Bolt a mine, nuff gyal him have a keep and care.
What’s Kirten’s IG or snap ??
Big hole Kirstin yes Anonymous 5:27 yea yuh Kirstin a yuh mi a talk. Di house wey yuh a KOTCH inna a nuh fi yuh a di man own suh wah mek yuh ova yah a brag bout di man tings. YES EVERYBADDY know FOXY everybaddy KNOW the man love Bwoy pickney. Yuh a waste gyal Likes and Instagram followers nuh mek yuh nobaddy because people can buy dat. Shut yuh trap bout post house land cyar bike and donkey. Neva si come si frighten freddy. Yuh cyaa Post di House di cyar because they don’t belong to yuh. Wey yuh have inna yuh name but dat stretchout hole yuh have a walk roun unda yuh cyaa even hol a tampon cause it stretch from north east south and west. A YUH over here a try be relevant NO BODY NUH KNOW YUH fi come ova yah a vouch fi wah yuh have and don’t have YUH NUH HAVE NUH FANS. Mad gyal gwaan guh mow the lawn pon yuh face and gynam sum food wid yuh mawga self. Cause when foxy kick yuh outta door wey yuh a guh hype pon? Bout mansion by the sea woiiiii if a laugh a dead. Wid yuh shxt up pumpum wah Foxy nuh stop fxck man batty den come dip him ole buddy inna yuh stretch out hole. People post shxt on Instagram tht look good. EVERYBADDY KNOW Kirstin is a WHORE she nuh haffi Post dat ask anybody innna JA any man wid likkle hype know how unda yuh set Kirstin and if yuh continue wid dis bipolar foolishness mi a guh mek foxy re-evaluate who him really have roun him YOU. NOBODY don’t care bout yuh to come defend yuh as mi sey it better yuh did just keep yuh mouth shut cause now everybaddy know u bipolar and MAD stalking ass bxtch. Yuh nuh stop try convince people sey yuh living better Dan Kasi but 2 a unnu PATHETIC alike. Memba mi tell yuh sey mi KNOW YUH ENUH MI KNOW YUH VERY WELL. Continue…
My God, how yuh sound suh disturbed mum, guh tek a pill and drink some tea before yuh ketch heart attack. Yuh a go message di man bout Kirstin? Yuh nuh think di man already know who him a deal wid? So why yuh want message di man bout di girl if yuh seh di man love f@#k likkle boys? Yuh vex true the man build di girl house, yuh sound like yuh f@#k him already and him lef yuh hi and dry, in that case your pu&&y shit up too. Sound like yuh have a personal vendetta against the girl all you’re saying is what you’ve said before, come with something new, the girl slim and sexy a dat bun yuh, that’s why yuh caah stop talk bout it and yuh obsessed over di girl hole, a nuh she met your hole caah gi yuh nutten. To how yuh love talk bout stretch out hole mi know seh a fi yuh stretch out that’s why di man f@#k yuh and duck yuh. As much as people on here nuh rate Kasi yuh never see anyone spew such bile for her yet suh dats why mi know seh yuh have something personal against Kirstin. Get your life bitch and get a therapist because you’re hurting. Spreading lies on the man, everybody know weh di man name! suh yuh knowing his name a nuh nutten. You can hear the hurt in your heart from the way you type, a nuh Kirstin mek di man love di stretch out hole, si di girl deh a Mexico a enjoy herself, a di girl life yuh want and caah get, abaaaay.