IT LOOK LIKE LA GET A DOSE A SIZZLA

32 thoughts on “IT LOOK LIKE LA GET A DOSE A SIZZLA

1. Sizzla goons are killers,they straight up killed my friend a security guard in 2006. Why. Hell-A guh mess wid him.

2. Met yu nuh si di one weh di big Royal trillionaire a bawl again se dem rush and wet him up … a Waltham rd yow him not even know if a sizzla any weh him go him a get it

3. What did LA Lewis did that was so wrong? Eat pu$$y.. in my book him done nothing wrong, Jamaicans r too dark sometimes. Uno go see bout the murders them that is senseless. Met story u fi bypassed n not post!!

4. Huh Sizzla yard dem did find the 5 AK-47 some years ago? Remember, badder man than yuh get kill, so careful how you trod. Do not ever underestimate the next man. The goons around you will flee when man and man roll up unexpectedly on you. Ask Waldy……….

5. LA LEWIS call u aunt the queen tell har ur seeking refuge in buckingham palace likkle bit now cause u mouth put u in problem n every pun is intended lol
    U eat pusci nobody needs to know u don’t eat pusci nobody needs to know but u love spotlight so see it here deal wid it damn idiot

6. It look like LA Lewis ketch him fraid. A dat’s why him apologize, and a show him children dem so dat nodody nuh tek him life. Look wah happen to de Producer guy Tru Blue wah dey ya. Him go mek a video wey him dis Bounty, and a few weeks later, him get killed. Not sure if a Bounty yes men dem do it, or if Tru Blue’s death came from anadda source. So, some people doing videos have to be careful a who dem a dis nowadays.

7. LA shouldn’t answer sizzla .. after he answered him he went to August Town and stand up a di river a chant like ediat …. then he was also threatening sizzla and a seh him a bad man so weh him a bawl fa? Him se 98 percent a di artiste dem a bisexual

8. LA mek dr love lef him inna deep wata… I know that sizzla wouldn’t do him a thing than just talk to him bcuz i think them cross path all the time.. LA take it too far wen him start talk bout him a badman

9. Sizzla link dem will do anything dada say if sizzla jump dem jump!! But pon a real if sizzla want solve something look how much woman get rape a Jamaica start deh so go beat some rapist.

10. Sizzla nuh sen nobody fi dis eediat, di ras dem a rush him pon dem own caa him a mock selassie an a talk a bag a shit weh a provoked dem, him betta walk wid police caa dem aguh continue harass him loll

11. This is nothing to rejoice over!
    You wonder why so many are in prison!
    What did this man do to sizzla to warrant this?!
    That is the reason why ja is where it’s at.
    Why doesn’t Sizzla go and round up all the killers, abusers….and all the people bringing destruction on the country.
    What a man does with his partner is nothing to do with anyone else, unless he’s abusing kids.
    There’s so many things going on in ja for Mr Sizzla to comment on but yet chooses this unimportant thing.
    We are the only race on this planet killing our brothers and sisters at an alarming rate.
    I don’t know when black ppl will wake up…..smh

Happy new year you all… I pray for a better mindset this year.
    I pray for progression, good health, wealth and love.

1. Well said @Nat100. Nothing to add, since you pretty much cover it all. Sizzla better watch him step going forward. He is not made of steel. Without the thugs around him, he is a coward.

12. Sizzla fi lowe that, its not that serious. See Ninja get life for something that was not worth it. Mine yuh business and move on.

13. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A weeeeak! LA dem page yuh papa.. oh gosh! If I laugh in yah dis night a go tek out di wet clothes outta di washer wey mi nuh want di new year’s come ketch mi wid. LA yuh nots reading sir, that man is crazy..but a my man dat.. mi love me some sizzla.

14. Let the man live him life alot of them I’ m sure do shit in the bed room, maybe even worst. I am not a fan of none of them and not supporting them behavior in anyway or form. The young man is basically saying he has his kids to live for it is obvious. The with come us Jamaican love to promote badness to much and the be hypocritical when things hit the celling. I hope if anything happen to this young man them lock up Sizzla ass.

15. @Real, @Cc, @Max, thank yuh! Unnu know how di ting set and ah talk what makes sense; the truth! Big up unnu damn self! Him better be careful him nuh end up wid a law suit or jailed fi ah tell dem dangerous lies deh pon mi friend! He is a delusional, attention seeking, pum pum eating liar! He said very defamatory things in his multiple videos, told pure lies as his stories changed with his mood and made several threats, too. Well, all me know, as sure as night and day, him ah guh get a beaten! Maybe from a “bald head”, but di beaten is inevitable, because eating crotchiz is one thing, but to mock the way of life of those ppl, is A WHOLE DIFFERENT KEKKLE AH FISH! Bout him “guh A-Town” and my friend “send man wid gun, seh Sizzla call yuh”…… AND GET WEH HOW????? Cawzen seh, if yuh did unda yuh mumma frock tail and Zion send fi yuh, YUH HAVE TO FORWARD, WHETHER OR NOT YUH WANT TO, because those men MUST BRING YOU BACK!!!!! Him too damn lie and love look big! Who is he for Miguel to want him dead????? Bout Miguel pay man fi kill him and diss him and man tek money and come tell him and ah laugh offa Miguel! Mi sure unnu see wah transpire pon stage wid Norris Man, and dem man deh weh beat him pon di stage NUH HAVE NUTTEN FI DHU WID ZION, THEY WERE NOT FROM AUGUST TOWN AND NOBODY INSTRUCTED THEM TO HIT NORRIS MAN, that was all respect and reflex/natural instinct at work! Suh weh dah big eediat bwoy deh ah seh, den????? Lie, yah!

16. F**ka yu, nuh u seh u a bad man. u think sizzla bobo dem giv a f**k, u figet weh norris man did get, di only ting sizzla seh to norris man was# A DAT YU SEH A DAT YU SEH n di bobo dem start deal wid him. u mek doctor love come dung yah come giv u supligen n boost yu up u f**ka yu, yu f**ka yu, yu f**ka yu

17. At dis point all ballhead a guh rush him, even som ppl like himself weh love attention a guh rush him jus fi guh viral ….dis is looking attention gone wrong loll

18. Me want dem hold Dr. Love and give him a fine ass whooping. Dont kill him jus beat him ass and send him back to jersey. Bc everybody la clinical him mental state nuh stable , but drlove him need some bax.

19. God know mi a Jamaican but mi have some serious hate to the 2 sided life. met born and grow at he foot of the reds hills. called throne circle. and as a uptown girl mi was only attracted to bad man. met when mi tell u say my pussy a get suck long time and mi neva reach forin.. and a gun man a suck it to.. so I say all this because sizzla nasty baby mother from philly wey use to suck his dick and batty but him neva beat har an dis har him breed har. so y bother la because of how him use to live.. batty man a tek over Jamaica and sizzla crew welcome them. so a batty them a promote and cuss woman