27 thoughts on “CELEBRITY SIGHTINGS AND SHAGGY4KIDS CONCERT SIGHTINGS”
I see what you did there. Kasi was not there. Lol woy this picture and outfit is from Usains statue revealing from way back when. This is amazing. She waits to put up on this night? Kasi mi a root fi u but stop them shit ere.
Tired of those glitter materials
@Kitty nice face look here tho
Claudia u and Killer looks too much like brother and sisters rite yah suh! U deh wid killa too long u nuh si unu fava now???
Claudia u and dinosaur needs to stay home now unu image not need at all!
The poor girl post a pic and people are busy reaching. She post her pic she never captioned it saying she was at Shaggy’s event. Let us stop ripping everything she does apart. Like straight up bullying. Gosh!
I watch it on live stream on onstage and i was a bit disappointed that killa never take the opportunity to join wychif n did his part of the song wen he keep sayimg he had a dream about the night.. If u ask me he need something like that to show his status..
The million dollar question… where is Jay Icon , Roy Fowl and the rest of the dancehall celebrities who waste money inna dance …? They should be here in front and ready to donate for a worthy cause. But No … I’m just saying!
What happen to all the rich dancehall celebrities…. jay and the rest ?
This is the time to support to their country , instead of buy boxes of liquor to throw away!
Dancehall waste man, dem only care about impressing other waste man!. Always a give selector money pull up but don’t donate to such a worthy cause. It NUh too late to show the people dem say uno care show us who can donate the most money
Unno a talk bout dancehall celebrities,weh the “Millwood gang deh with them concubines to support a worthy cause”moneymike”…Weh Squezze deh with Brad Bernstein???
@anon 8:49pm I just checked it out and a true mi love. Mi find dem movements well shakey especially when mi notice seh Christmas, new years and everything since Cabana City yuh cyaa site dem together. Only time will tell if d post bout “Bolt, Lock & Screw” weh Met dash out w/out warning d odda day ago come true
Anon 8:49. You seem to be right ’cause I cyaa find d Twitter a.c. anymore. I wonder a wah coulda cause her fi delete her beloved Twitter a/c. Mi have mi eye out since Met post “Bolt, Lock & Screw” esp since I cyaa site d couple together after Cabana City…only time will tell.
U know I think kasi a breed. Unnu watch the flex. I see a mistake vid weh ketch piece a har and I swear a belly me see. Unnu go research fi mi deh. But I think a belly ketch.
kasi mi tell yuh bout dis aready… leave yellow fi nice darkskin, ppl ano ur cup dat miss. A who a mek yuh clothes dem? kasi yuh naaa pay dem? cause everyting wah mi see yuh inna mi can tell seh a roun a di corner dress mecker yuh go wey nuh 3 good, but she cheap. Dirty waste gal kasain! yuh ppl dem man rich and yuh affi a go roun a corner dress maker?? cause di ppl dem man naaa mine yuh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak big eediat gal…. an nuh waste time pan nuh making tings, yuh nuh have dem creative styles deh… cause nuttn yuh mek nuh mek sense…. A wah dat??? dah gal yah big an foo fool eno siddung an a lick out usain batty cause she tink him ago figet how she f**k him bredda… Gal mi wah learns yuh essi…
Squeeze did go,brad never or must only visit Ja once n squeeze always a invite him n he say he will visit in due time.
N alot of people do donate n wish to remain unanimous.
I see what you did there. Kasi was not there. Lol woy this picture and outfit is from Usains statue revealing from way back when. This is amazing. She waits to put up on this night? Kasi mi a root fi u but stop them shit ere.
:ngakak :ngakak :ngakak
Kasi looks so pretty!
Kasi the yellow drape :cd
Tired of those glitter materials
@Kitty nice face look here tho
Claudia u and Killer looks too much like brother and sisters rite yah suh! U deh wid killa too long u nuh si unu fava now???
Claudia u and dinosaur needs to stay home now unu image not need at all!
Hater detected.
Beautiful as always Kasi.
Killer and Claudia looks odd very odd
I dont think kasi went, she just post picture to make it look like she went. That pic is from the bolt statue unveiling
This pic of Kasi was when she attended the unveiling of Usain’s statue.
I thought that pic that kasi uploaded was from the revealing of Bolt’s statue the dress look the same.
The poor girl post a pic and people are busy reaching. She post her pic she never captioned it saying she was at Shaggy’s event. Let us stop ripping everything she does apart. Like straight up bullying. Gosh!
I watch it on live stream on onstage and i was a bit disappointed that killa never take the opportunity to join wychif n did his part of the song wen he keep sayimg he had a dream about the night.. If u ask me he need something like that to show his status..
Killa never waah guh pon stage and guh seh di wrong ting again, lol.
Love everyone who supported. Kasi caption the pic shaggy and frenz attention seeking.
The million dollar question… where is Jay Icon , Roy Fowl and the rest of the dancehall celebrities who waste money inna dance …? They should be here in front and ready to donate for a worthy cause. But No … I’m just saying!
What happen to all the rich dancehall celebrities…. jay and the rest ?
This is the time to support to their country , instead of buy boxes of liquor to throw away!
KTW girl (Tiffany trophey wife) and her dwarf man was there to represent dancehall dregs! Like Roy fowl and others!
At anonymous 3:37 she did not captioned her pic Shaggy and Franz. She captioned it with “Her”.
SO NOBODY no notice seh quasi she deleted her twitta and disable her IG comments. a coulda wah cause that?
good question anon about the dancehall celebrities. I would love to know as well
Dancehall waste man, dem only care about impressing other waste man!. Always a give selector money pull up but don’t donate to such a worthy cause. It NUh too late to show the people dem say uno care show us who can donate the most money
Unno a talk bout dancehall celebrities,weh the “Millwood gang deh with them concubines to support a worthy cause”moneymike”…Weh Squezze deh with Brad Bernstein???
@anon 8:49pm I just checked it out and a true mi love. Mi find dem movements well shakey especially when mi notice seh Christmas, new years and everything since Cabana City yuh cyaa site dem together. Only time will tell if d post bout “Bolt, Lock & Screw” weh Met dash out w/out warning d odda day ago come true
Anon 8:49. You seem to be right ’cause I cyaa find d Twitter a.c. anymore. I wonder a wah coulda cause her fi delete her beloved Twitter a/c. Mi have mi eye out since Met post “Bolt, Lock & Screw” esp since I cyaa site d couple together after Cabana City…only time will tell.
U know I think kasi a breed. Unnu watch the flex. I see a mistake vid weh ketch piece a har and I swear a belly me see. Unnu go research fi mi deh. But I think a belly ketch.
kasi mi tell yuh bout dis aready… leave yellow fi nice darkskin, ppl ano ur cup dat miss. A who a mek yuh clothes dem? kasi yuh naaa pay dem? cause everyting wah mi see yuh inna mi can tell seh a roun a di corner dress mecker yuh go wey nuh 3 good, but she cheap. Dirty waste gal kasain! yuh ppl dem man rich and yuh affi a go roun a corner dress maker?? cause di ppl dem man naaa mine yuh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak big eediat gal…. an nuh waste time pan nuh making tings, yuh nuh have dem creative styles deh… cause nuttn yuh mek nuh mek sense…. A wah dat??? dah gal yah big an foo fool eno siddung an a lick out usain batty cause she tink him ago figet how she f**k him bredda… Gal mi wah learns yuh essi…
A wah duh kitty waist??? a weh it deh?
Squeeze did go,brad never or must only visit Ja once n squeeze always a invite him n he say he will visit in due time.
N alot of people do donate n wish to remain unanimous.