MI NAH LIE KRISTEN MEK MI FEEL A WAY

MI DID GET THIS FI POST FROM LAST MONTH AND NEVA TEK IT IN OOOOOOOOO..NO SAH KRISTEN COME FULLLLLL CIRCLE……..HAR LIKKLE GAMBLING PAY OFF CAUSE SHE NEVA DID A SAVE NO PUMS FI MAN WHEY KOKKIE CYAH TAME AND HIM A CHEAT GLOBALLY….SUH KRISTEN FINE HARSELF A RICH MAN CHILE………….FENDI FUURNICHUH…….GO KRISTEN

37 thoughts on “MI NAH LIE KRISTEN MEK MI FEEL A WAY

1. Mi seh Met, Kirstin a nuh my cup a tea but di girl sensible nuh baxcova, a she seh security over fame and mi rate har fi dat, if di man lef at least shi have something to show. Yuh soon si di idiot anon a come style di girl and her man. I don’t give a damn if di girl a whore, nuff gyal a Jamaica a bigga whore and dem naah get half weh dis girl get, at least it pays off for her. Big up yuh BC self Kirstin.

1. Freedom of speech. You can bash Kasi all day but we can’t bash you for bashing her? Kasi doesn’t even think about you forgotten fools.

1. The girl is unbothered and remains unbothered, I was the one who sent this in and Met can vouch for that, when I sent this in the girl was in Mexico, again Met can vouch for all of this. We are just writing what we see and we love the drama.

2. A she seh good life over Instagram likes and followers, a she seh substance over hype. Mi nuh wrong har, if you can get it when you’re young and pretty why not? It doesn’t make sense to waste your beauty and later in life the same people who was laughing with you will be laughing at you and saying you should be better in life because you were young and pretty (speaking from experience). And the good thing is that the man is not married, so that’s a plus.

3. As I said before, you want to know who happy and move on? WARREN WEIR’S FORMER FIANCE! The girl moved on and is so happy. All this proving proving proving only proving how desperate Kristen is. Kristen MOVE ON. If your life is so beautiful and happy then there is no need to be trying to prove anything! Kristen who a suck shrivel up co(ky fi Fendi plate is not a golddigger but Kasi weh a stay wid Bold who “nah gi har nutten” is one?
    F**K OUTTA HERE. Yes Kristen you get your IG page to be featured on the wall. Congrats.

1. And as I said up top, here you are. I was the one that sent this to Met, she can vouch that I’m not Kirstin, yuh grudge di girl for her life, leave the girl alone, you sound bitter. The girl move on long time, we the bloggers are just typing what we see.

2. Yuh know say yuh really mentally challenged (mi did really wah say retarded) Just like you post up pon yuh page anything yuh like, same thing the girl do. You are not Instagram police Dear Nightmare. Go enjoy the nicer T.dot weather before it comes to an end idiot gyal.

4. Lol Met mi figet fi mention seh she ended up deleting the pics with her man ever since them call back her name ova here wah day. She had a pic with him and now its gone.

5. Holiday season rough on the side chicks and wanna be girlfriends. Kristen should be focusing on her man and her family for the holidays, not Kasi and Bolt.

6. I see Kasi and her “friends” are out in full force trying to discredit the girl, anon 12:04 and 11:23 unu a real simpleton, the girl lef bolt and find a rich man weh a give har everything, why would the girl want back Bolt, especially the reputation that he has? unu foolish like, I can hear the hate that you have in your heart for this girl, did she steal your man? I have a feeling that you have some history with her because this is not normal, Met put up the post, you could ignore it but noooo, you have to get off whatever you have on your chest for this girl, seek help. Is the girl p&$sy, if shi want old man sperms to scratch her then that is her business, what is young bwoy sperms doing for you? And don’t bother to reply because it feels like I’m arguing with a fool, you always come with the same thing, get some new material or better yet go tell her what you think of her to her face since you claim to know her on a different post, smh.

7. And for the idiots up to anon 12:04, 11:23 &24 (same person), these pictures are on her Instagram where anyone can view them, they are not private, just like the majority of persons on Instagram where we get di likkle suss, so these pictures are easy to come by but unu heart a hurt unu suh unu haffi seh a di girl send it in, unu stupid like.

8. Ms. Nightmare, don’t you have a blog to run, under every celebrity Instagram begging friend, that’s why mi rate Met, shi nuh partial wid suss, even if a somebody shi know, shi a rinse it same way and mek wi form wi own opinion. Take a page and stop kiss people who unu deem popular ass.

1. Dear Nightmare nuh realize that 10 different people may submit a Kasi story but Dear Nightmare, she one a comment 10 different time pon ever Kasi post so who is really obsessed?

9. Everbody read met site, all some people weh mi never think would know bout this site, know it, so people send in story all the time, whether they want to know what’s going on in the persons life or they want to know who the person is or any news events because it’s guaranteed a reader will have the info. So anon 12:04, just admit seh yuh have a personal grudge against the girl and done and you keep mentioning Bolt when he has nothing to do with this post, even on the other posts, why?

10. Latty mi pinkwall fren, Shi did deh wid Bolt, Kasi was har mate and when Bolt start gwaan wid him foolishness shi decide fi lef, a suh comes Kasi get promoted. Shi lef Bolt and find a rich man a Bahamas weh build har a mansion by the sea and all these things.

11. Ocean club estates rent pre furnish villas. Pretty sure she never go out an buy these things herself. Sugar daddy goodly rent a villa over Di holidays

12. Mi seh Marie, shi a look fren from everybody, a dem deh people yuh caah trust. Shi a do everything to be famous, sending thing to shade room for a mention, a spice is har big fren, yuh caah seh nutten bad bout spice else the “dreamers” as dem call themselves, will dun yuh, a bunch of kiss asses over there. A pure lie dem tell over there, dem right fi call dem self dreamers because di whole a dem live in a dream world.

1. Cant tell when last me reach ova those parts…I cant even keep up with my faves’ pages much less that nightmarish hostile page. Smaddy did comment one time telling the people to go pon pinkwall fi di real scoop and laugh I did.

13. That’s not villa rental. I’m not impressed. Lovely villa home but that’s not hers. These hoes can’t fool me. Nope! Not one bit. Nextttttt

14. I been hear that Kristen man rich and that she got a house off him long time so I dont think the way she is living is a lie.

15. Kristen sent this in ahahahahahahah she is so bother all she do is siddung right desso inna a di man house and stalk UGO and Kasi mi nuh like Kasi but mi wuss nuh like Kirstin cause she nuff and trying so hard to be seen. A who memba yuh tuff face mawga pickney body gyal? Yuh site di rakes the video wey dem put up bout who Ugo dated YUH NEVA INNA IT suh yuh come now send in post fi feel special. Poor ting di viagra buddy nah tan up enough fi yuh stretch out punni dats why him tun yuh back way and fling it inna yuh battyhole. Gyal YUH BOTHERED BAD BAD BAD till it sick John crow stomach mi did a wait fi yuh send in a post bout yuh self cause yuh a starve fi likkle fame. Yuh fayva man sweetie yuh body and yuh face tiyad out fi young gyal. Gwaan guh gynam sum decent food cause yuh a dry up.

16. You need help, stop obsess over the girl life, a nuh shi mek yuh caah get mansion by the sea, all when yuh get proof seh a nuh di girl send it in yuh still a seh a di girl. You want to be seen so bad Anon, get your life together and come with something different, you sound like a broken record, same thing over and over, come with something different then I can take you seriously.

17. kmt the jealousy is real. Kirstin really upgrade and some of kasi a$$ eaters a try bring her down . The girl humble and don’t even hype things and she traveling , getting Benz , getting mansion which is in fact true! . Me proud of her she nah pretend fi work or own a charity group like we all know her man is a sugar daddy and she putting her pumpum to good use. I’m low-key rooting for kasi I really hope it work out for her cause tbh even me did shame when that whole public fiasco went down so me really hope she stay for a good reason and is either marriage or pickney.

Uno Lowe Kirstin ,I don’t think is she send it in. Kirstin really and truly winning out of all the Harlem of girls that used and continue to run Jamaican scheme like Laurenolauren and dreaming of Laur and all those other grown girls that a fight ova man and a throw shade like them a 15 year old.

18. Bi-polar bitch who yuh think Jealous a yuh? Yuh knw wey mi hav? I don’t even live in JA much less the Caribbean I’m quite alright and MI KNOW mi look betta dan yuh wid yuh dry up mawga front. A yuh alone business bout the material things yuh come ova yah a try boast pon like Benz and mansion a Nuttin people pon captured land a jamaica have mansion by the sea mi love yuh frighten Neva si come si and if mi haffi suck pon a ole man buddy and have him f*ck mi inna mi batty mi nuh want it. Yuh a waste gyal. Mad gyal yuh want FAME yuh May have whatever it is yuh claim yuh have BUT the one thing Kasi have ova yuh that yuh nuh have and yuh cyaa get is recognition. I don’t like Kasi but yuh yuh too nuff yuh feyva man sweetie yuh nuh have Nuttin ova nihbody fi jealous ova come ova yah a try be relevant. NOBODY nuh know yuh yuh nuh have no fans yuh nuh a hot gyal a Road yuh not sum stunning beauty Yuh just a cum drinker who would do anything fi a likkle money or cyar suh who yuh think yuh really be? Yuh is a whore from mobay nuhbody STILL nuh knw yuh yuh BOTHERED A BAYYYY come ova yah a chat to yuhself and all a answer yuh self. Yuh family disown yuh cause yuh is whore likkle gyal guh get sum pride and decency a dat yuh fi guh buy. Every minute a Kasi Post come up yuh jump in oh yea and she slept with his brother and Kirstin got up and left Ugo NO Ugo lef yuh cause yuh hole dun yuh was just another nut dearie and a dat bun yuh sey all the try yuh try yuh cyaa get recognized as Ugo EX because yuh wasn’t even tht. If yuh suh Happy yuh wouldn’t a try suh hard and yuh a try hard every baddy can see it and yuh just look like a raging mad ooman. Jealous ova WAH? Yuh nuh have nuh breast nuh batty yuh mawga yuh hole stretch out yuh face tuff like turbit yuh eyebrow dem need maintenance and yuh tek ole buddy inna yuh batty and yuh mout fi a likkle plate a food. Who wah dat? Yuh family shame a yuh gyal gwey bout jealous yuh fayva cancer yuh need an intervention cause yuh life SAD wid yuh 10k followers wey even gully bop and Barbara have more dan yuh people buy dat now enuh di common bag juice man have more followers but yuh mek it fly up inna yuh head sey yuh famous gwaan guh learn fi read and get a degree or something because u a 20something and yuh hole dun already not much hoeing lef inna yuh pums much less yuh batty so by the time yuh reach 30 yuh better pray di man dead and lef yuh couple shillings yah waste gyal and mi just Dun yuh even more anything yuh bipolar self come back wid after this is irrelevant JUST LIKE YUH life… who cares? NEXT!!!

19. Anony 12:41 am you got it bad, what kind a case u suffer now mi dear, Kristen life style a guh Kill dead, and no my dear is not everyone can own a mansion by the sea, if it was that simple, you would own a mansion by the sea too, suh you’re here trying to degrade the girl, but we the Pink Wallis, smarter than you. You better go and mek good use a u pum pum, try being a old man’s darling, and not a young boy slave, to each his own, leave Kristen alone she Mwaga and dry up as you claim, but her pum pum has what yours is lacking, which is substance, don’t watch the dry up leg is the thing between the leg, it good enough to give her what you siddung a hate her for, yes I believe you know her fi true, and yes u grudge 110% and hate her bad too, yes a me Sketelbam say so, you can’t beat me, nor the truth. I don’t know Kristen, what I know, is that you is a badminded evil little witch.

20. LMFAO Bitch I am WEALTHY NOT RICH I live in Europe and I am MARRIED my husband is a man of CLASS private jets and house by the sea and more so there’s NOTHING Kristin have dat mi coulda grudge har for I know her I know her personally which is why I know day in day out all she does is sit and Stalk Kasi and Ugo. She complain bout dat same ole viagra man she have and she is VERY bothered by the fact that she is NOT famous I could give 2 shits bout dat mawga gyal she nuh have no body no face no Nuttin suh wah mi grudge har fah? I’m calling her out because she love chat everybody and swear the life she have is something to grudge. Her pum pum nah hol NO MAN how many rich man track tru dat and she STILL cyaa get wife? Oh please have several seats I know more than u think. She posted this about herself because she needed some recognition because she cyaa get it any other way and my HUSBAND is very much friends with Adrian and she better tek all she can get now because him getting very fed up wid har bullshit because she play whole heap a pickney games. Kirstin my advice to you yuh better try keep Adrian happy cause nothing inna yuh life nuh secure yuh ere. Yuh di ask fi breast di Otha day a wonda y LMFAO