TRACTOR OF NASTINESS

Sherika used to f**k two brothers Shoppy and she meet him bredda Damion a d yard , she did breed fi shoppy and had to dash weh di belly cuz him did deh wid him baby madda still after all a dat him bredda daymian tek ar up and den breed ar den she go, queens, go live with Daymian and di mumma mi nuh know wa happen until mi si she just pop up ina brooklyn but ar friend amber a comment bad bout sherika and amber no better amber used to or probably still sell f**k pon back page and when she have ar client dem amber mek ar granny keep ar baby so pot a cus kekkle
and mi hear from sources dat sherika and shaka shapes go do 3sum and the man request back fi shericka behind shaka shapes back and a dat a cause the strife\

this crew clean up Crown Heights mi disappointed in her still

9 thoughts on “TRACTOR OF NASTINESS

1. Sender you know the business. All I saying is third women that suck di breast and one wid purple nail finger she should be charged. Especially the finger. Sherika I hope you wake this morning and clean dat dirty house you and yo cousin dem nasty bad. Place should smell nice for children.
    Shaka go take your medication for your itchy front.
    Amber, Amber, Amber you the same as Sherika, exact same.
    Durty BELLA bitch ain’t you 43 years old?
    Mr. Georgia Bess you shouldn’t have nothing to say tru yours not on lime you f**k fadda, brodda, Mrs and dog shit. Sell pussy to buy cheap clothes and fix hair then talk how yuh live for free. LOL
    Ugly TYTy you talking shit on FB bout you loving from far. SMH. You f**ing since jr high. Never have a man own you. Gurl y’all reeeaaalll chatting someting. All a y’all the same that’s why y’all click. LOL

2. No man this story sweet Shaka and her whole gingle bell pop dung ugly and sell pussy and don’t have nothing to show all y’all do is suck out each other pussy
    Sherica god be with you you have young one year old pickney is this you come too
    Amber and her cock eye Pinckney weh di baby father diss you and suppose to be him baby fi him woman
    Bella now uglyyyyyyyy baddddddd I weak
    Tyty a f**k people man from her eye deh a har knee

None of these bitches mek one

3. All this bitch Lexx sett gudd aka lexx sett out and bad can’t chat she stay baddddddddd shape like f**king Larry di lobster from sponge bob. That bitch never look clean her hair never set good so she need fi really change that name. Di time she worry bout video she go worry bout y her bum ass nigga upton fuk and duck her