A wha do the criss garbage can dem not a christian to raas cause dem a rubbish!! No to raas!! A sign this to shit! A which church dem guh man? Mi nuh want guh deh suh!! :tkp drive and ride mi want drive and ride pass deh suh!!
But dem church people yah no easy!. Dem cuss like a drunken sailor. This is precisely why mi no go a church. Ole hypocrites batty man and ole whore full up in deh. Pastor a sex off the woman and di man dem, more filth and sodomy a gwaan inna church than before. Big dutty disgrace.
Dah battyman yah hurt doe… dutty man wah wish him a ooman a class woman.
Him hurt baaad… go blame yuh parents wah bring yuh come yah. Di miss wah a f**k di decon nuh class shim good.
First & foremost good mawwwnin Met & Metters. I came over here to try see that Vybz Kartel playing football in prision video I heard was circulating, only to buk up on this & I must say, I have a great sense of shame right now…. real shame :malu2 that I found it rather entertaining & might give this church a visit. When I think how I’m trying my best to stop using foul language, if I go to this church mi good. Now, to the matter at hand, adultery & all that aside, why this man so hurt that the woman sleeping with the pastor? Hurt bad.
Jesus savior pilot me, let me hide myself in thee :tkp
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak the way mi a laugh mi gwan affi pray for forgiveness. No this cannot be…
A wha do the criss garbage can dem not a christian to raas cause dem a rubbish!! No to raas!! A sign this to shit! A which church dem guh man? Mi nuh want guh deh suh!! :tkp drive and ride mi want drive and ride pass deh suh!!
Macaroni we need yuh nw
But dem church people yah no easy!. Dem cuss like a drunken sailor. This is precisely why mi no go a church. Ole hypocrites batty man and ole whore full up in deh. Pastor a sex off the woman and di man dem, more filth and sodomy a gwaan inna church than before. Big dutty disgrace.
Why is he so angry?
He’s just mad he wasn’t born with a pussy. Just shows you how envious men are.
Everything them see them want.
This could not be PPLE WHO CALL THEMSELVES CHRISTIANS!!! God if u nuh busy stap here…FROM I BAAN..
Dah battyman yah hurt doe… dutty man wah wish him a ooman a class woman.
Him hurt baaad… go blame yuh parents wah bring yuh come yah. Di miss wah a f**k di decon nuh class shim good.
Every church door must have a sign that reads BEWARE! CHRISTIANS AHEAD PROCEED WITH CAUTION!
First & foremost good mawwwnin Met & Metters. I came over here to try see that Vybz Kartel playing football in prision video I heard was circulating, only to buk up on this & I must say, I have a great sense of shame right now…. real shame :malu2 that I found it rather entertaining & might give this church a visit. When I think how I’m trying my best to stop using foul language, if I go to this church mi good. Now, to the matter at hand, adultery & all that aside, why this man so hurt that the woman sleeping with the pastor? Hurt bad.