:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bloodclaat ooman ugly eeh man… :nerd tick a pin doe :nerd A sexy mackas a try give dem??? mi nuh believe :ngakak call fi help oooooo. dis cyaah be good. A how she look suh?….Can imagine a man a f*k all dat an affi look dung pan dat deh face????? Not even bakkas she shuddnt get… bag di face. das why she affi seh f**k har till she come cause… if a man f**k dis a feem nut alone him a get an cut :ngaka miss yuh want a whole new you.
oh God, u see this social media things here got these f**king ole thunder birds flocking their wings. like I taught this was photo shopped. but I guess she just look so in a real life
Helllllpppppppp Macka look like one dawg mi did have a Jamaica name Bringle , sit Bringle sit :tkp
Saviour Divine!!a can’t mackaRONI DAT!!
She going through something, you can see it on her. Hope she finds healing.
Was just about to write that Anon, her eyes looked sad, hope she’s ok.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bloodclaat ooman ugly eeh man… :nerd tick a pin doe :nerd A sexy mackas a try give dem??? mi nuh believe :ngakak call fi help oooooo. dis cyaah be good. A how she look suh?….Can imagine a man a f*k all dat an affi look dung pan dat deh face????? Not even bakkas she shuddnt get… bag di face. das why she affi seh f**k har till she come cause… if a man f**k dis a feem nut alone him a get an cut :ngaka miss yuh want a whole new you.
Fava the faggot alien from American dad! :ngakak :ngakak
:hammer :hammer chooo rass!
Retribution ah tek Macka! F**K HER!
Macka take my foolish advice…use the filter them goodie!
something is wrong.
I’m surprise LIVE did not crash or spontaneously combust when that face became digitized …..