Mi like how him put di man dem round him to work. At least dem a mek a money. But quick question. Dem is real construction workers or dem jus a try a ting? Listen ….. Jamaicans are very talented and can do anything they put their minds to. You can teach something to them (especially a trade) once or twice and before you know it they have it done to the T and become very good at it. I always believe that many Jamaicans just a waste their talents. I believe that many of them are lazy and have become allergic to hard work. Smh. Di way how dem a move fast though, it look like dem get a deadline. LOL
Watch Gasso (Father Sizzla) ah put een di work! Look at Byron (Sizzla’s brother), wow! I miss and love you guys! Miguel, mi waahn fight dah permanent embellishment deh pon yuh pants dem (di everlasting chain)! #Everypossehaffiwork #Dontbeajerk
Do it while u a live .if he had died. People would appreciate him more. A just so people stay..look at Peter tosh and Bob Marley..there is a few living artist on this list that get no props for what they had contribute to reggae
Same suh Kalongi, man haffi eat a food, youth haffi fed. A so the Latinos dem do it. Gi dem a money and a case a carona, in no time you have a well built mansion. No blue prints or Architect needed. Keep dem employed good for the morale of the community. Keep dem outta trouble.
Him ego…
Is a good look.
Suh mean to tell mi di museum a guh done b4 gully gad community center? Loll
Mi like how him put di man dem round him to work. At least dem a mek a money. But quick question. Dem is real construction workers or dem jus a try a ting? Listen ….. Jamaicans are very talented and can do anything they put their minds to. You can teach something to them (especially a trade) once or twice and before you know it they have it done to the T and become very good at it. I always believe that many Jamaicans just a waste their talents. I believe that many of them are lazy and have become allergic to hard work. Smh. Di way how dem a move fast though, it look like dem get a deadline. LOL
At least Sizzla is employing the man dem, nothing gives a man a sense of self worth more than a hard days work and a good paycheck.
DAT house a build from I was a boy now am a man and it nuh done yet lol
Watch Gasso (Father Sizzla) ah put een di work! Look at Byron (Sizzla’s brother), wow! I miss and love you guys! Miguel, mi waahn fight dah permanent embellishment deh pon yuh pants dem (di everlasting chain)! #Everypossehaffiwork #Dontbeajerk
Do it while u a live .if he had died. People would appreciate him more. A just so people stay..look at Peter tosh and Bob Marley..there is a few living artist on this list that get no props for what they had contribute to reggae
Same suh Kalongi, man haffi eat a food, youth haffi fed. A so the Latinos dem do it. Gi dem a money and a case a carona, in no time you have a well built mansion. No blue prints or Architect needed. Keep dem employed good for the morale of the community. Keep dem outta trouble.
Yes Sizzla assets we say. Teach di rest of dem entertainers.
KMT watch him end living in deh. Him have money fi buy artifacts.
At least de construction workers dem have jobs fe now. Good for him and his mansion!
Mi luv sizzla bad bad… seem a concert but, waah meet him.
mi wonder if it is ah Selassie museum or so… but good look fi Dada ah employ di mutes.