Mulla the fish nigga you need to go take off those shorts because you look like a fish every fashion you see you pick it up you can’t dress to save your life you always look like a old man nobody wants to see those dry knee since you get the lawsuit money you swear your the richest an hypest inna bronk but nigga try remember to pay back the ppl them who you been robbing because a they want back there money an remember your easy to fine. You look like some big time old time long time battyman but then again I heard your an under cover batty fish cos you like it up your a*s
The slippers smaller than him feet this nigga so hype an love designer wey nuh fit him kmft how the shorts look suh him look like one old man
This nigga gawn like him a gallis but a living battyman love f**k ass an suck pussy
Mi blink mi eyes boh 6×6! Noooow… A betta him did walk barefoot and done!! That’s a size six! :ngakak the man opted for shorts to show off he tattoo :maho
When a battyman wanna show there new tattoo nigga look stupid as f**k nigga thats not fashion a gal fi have tatoo pan there leg like dat an wear them type of shorts battyfish mulla
Met this nigga foot stink nuh bloodclatt two weeks ago him f**k my fren an shi sey when him tek off him shoes him feet smell like a dead body an all now shi nuh link him back shi sey tuh how him foot stink shi felt sick mulla for a hype man you a walk round with stinking foot you need to sort out your hygiene
Me friend a breed fi him cause Mule Serena caan breed.
The browing wey work inna the bar pan white pains rd a breed fi him mi hear an mi hear sey a gal con him wey day. An how him a talk sey a fi him money alone a keep bbq but him just put the other on the flyer but met i feel thats a lie because the other always put there money but mulla like to act like he’s this big shot I can’t understand how him so lie an like playing big like he’s better than ppl. A full time him fren dem round him wise up an serena leave him alone