Weh dem get dem people yah, I would have never thought of that comparison. She look it fi true, dem funny bad. Reply
Not even the good Ja skellion, the pale, flavourless one you buy a fareen whe u need all 10 stalk fi flavour u rice n peas. LOOOOOL Reply
What has become of her and her manager by da way? Them alive? As both a dem nae even a post pon dem page in months Reply
Yes Father…. :matabelo :hammer
crane
Is that a maane or a omaane..loll???
The skellion won n wear it better cuz it fresher than pestilence Barbara!!
Dying……
Weh dem get dem people yah, I would have never thought of that comparison. She look it fi true, dem funny bad.
Mi laugh till mi cry. No sah. JMG ppl romp rough eeh. :mahongintip :mahongintip :mahongintip
she fava celery too :ngakak
PP Weh yu de ,,,, call Disney quick a big cartoon dis … no sa Princess Green
Not even the good Ja skellion, the pale, flavourless one you buy a fareen whe u need all 10 stalk fi flavour u rice n peas. LOOOOOL
only ting barbara look like she gud for is to start a fire ..cause she look like stick
What has become of her and her manager by da way? Them alive? As both a dem nae even a post pon dem page in months