COMMENTS ON DAVINA ON THE GLEANER IG

4 thoughts on “COMMENTS ON DAVINA ON THE GLEANER IG

1. She lucky all they did was not invitr her. Dem cuda tek weh di crown from her,she better try figure out how to be relevant and mek money now that her reign is over.

2. This is a classic case of never see come see and life just humble Davina right back down I kinda feel bad for her and how she coping with her husband in jail and all. But she was overly worked up and hyped up. Next time if life don’t teach her anything she will definitely learn tht easy easy humble does it. Never bite the hand that feeds u or forget who u are or where u come from.

3. Yu si how Davina naah tek telling. Dem sey who caan hear a guh feel. I hope shi can tek whatever is coming to her fram dat no good white half dwarf man.

4. Who sorry fi Davina? She never wah hear when people did a talk to har. The white man tek yuh fi a big MASCOT now yuh wah rush di people dem. Davina go look a life. The one year dun, weh yah guh duh now. HUMBLE yuhself!!!!