Unbeknownst to di people dem……….is bay trouble yuh ina di industry a mek under the quiet but lets put aside that and deal with the meaning of demigod..Webster seh the below
Definition of demigod
1 : a mythological being with more power than a mortal but less than a god
2 : a person so outstanding as to seem to approach the divine -the demigods of jazz
Lets scratch one and go to two immediately……….Yuh doe have not one song that can be classified as a hit……..maybe your unruly phrase ?? Uno nah write no lasting music cause di part a uno mind whey fi relax busy a play badmine in every aspect..Yuh nuh ready fi desso yet…comb out yuh beard, trim if possible…use a hot rag and pass over your face and then go ina di studio bout 3 hour afta dat
I swear he must be looking at himself through the magical mirror in Snow White because where is he going with plat up hair and bubbles fi a big man? Him nuh see Kanye and Drake line up and trim up? I listen to his music, but I refuse to watch his videos.
Met Mi hear say popcaan capture a piece a land outta St Thomas Dey and start build house where none nuh fi bill.
Now him and di govt inna problem but it look like dem fraida him, cause dem Put a stop order but him still no care
He knows exactly weh him a seh. Drake introduce him to fi him world. Bigger than we. Must won’t believe but ….
Grammar police will keep on highlighting to the masses why good grammar is so very important in these times.Now look at stardomsong’s comments calling popcaan “POPE”.Kill mi dead is Poppy /Poppie the smaddie mean fi sey but alas.How di poppyshow him nuh check this fan fi call him pope John Paul is a miracle…look how much Lyrics I spit a bun Rome n di pope!! :hoax2
“Dem dead!!!!!”
#Firmandstrongdemcyaahnevergetwedown
#Forever
#Unruly
I agree, self praise is no recommendation, everybody a king and queen and the best, let someone else crown u. He is a good looking yute but he is smoked out, nuh refine at all. Too much drinking and smoking for a so-called young man, sad. Cut u damn hair, clean up your act and send di likkle bwoy dem fi work r guh school. U nuh c how Babycham,
Chronixx, Sasco and many others look refine (dem nuh deh pon di careless list, drink and smoke all day). I know 2 smoke not sure about Sasco
The writer on this page sound bad mind tho.even some of the comenters too.can’t knock a man down for what he believe in.and self praise is recomended no one elce truly believe in you but you.
Popcaan is in the illuminate
So him haffi write and sing music like that.From the song wey him sising say( higher than jahoviah )and now this people pap