Ghanaian dancehall artiste Shatta Wale and Stonebwoy get into over statements made by Shatta Wale about Stonebwoy’s mother who passed. Stonebwoy says Shatta Wale is acting Jamaican :nerd and like he is tough and he would be dead in Jamaica by now :hammer
4 thoughts on “STONEBWOY VS SHATTA WALE”
I like how he mixed the African with Jamaican sounds different!
Shatta a wan cocky bwoy fi true very very hype, mi listen dem music both a dem soun good a don’t know wah start di rivalry but a longtime now it a gwaan mi surprise it jus a reach yah loll
Well said Stoneboy,u ain’t never ever lie cuz sumpn haffi come out of it if yuh diss di Yardies’ Moms!!Shatta whale deserve a couple SYM fi violate di ting dat u killed ur mom.SYM shatta whale…SyM again n agen chatta whale!!
I like how he mixed the African with Jamaican sounds different!
Everyone wants to be Jamaican… An yuh know seh we nuh need nuh oddas doe… aww boi.
Shatta a wan cocky bwoy fi true very very hype, mi listen dem music both a dem soun good a don’t know wah start di rivalry but a longtime now it a gwaan mi surprise it jus a reach yah loll
Well said Stoneboy,u ain’t never ever lie cuz sumpn haffi come out of it if yuh diss di Yardies’ Moms!!Shatta whale deserve a couple SYM fi violate di ting dat u killed ur mom.SYM shatta whale…SyM again n agen chatta whale!!