These hoes make designer clothes look so tacky and cheap no originality whatsoever . All 3 of you clowns look dumb and y’all don’t have no edges Next story please
Mi neva see none a di real star Dem do dis yet! Is who come up wid dis idea?? Den mek mi ask unnu dis nuh more bathing suit neva Dey bout? Real fashionista nuh do Dem poppy show tins yah!!! Everybody know brt is like a bathing suit wear event thing but my God man unnu couldn’t surprise wi? A nakedness a wear suh unnu more dan could a surprise wi wid something else, unnu wear bathing suit go all a di party dem, real fashionistas change up dem tin and look different!!!! No man unnu boring bad! Hot gal like unnu jus look regular and dry suh or a tru a brand? Well mek mi tell unnu dis, brand don’t make u a fashionista, putting ur own style together and come out pulling it off and wearing the hell out of it is what make u a fashionista! Cause nuff a unnu have on di dare clothes and it nuh look good pan unnu, unnu nuh wear clothes good!! Unnu fava idiot!!! Unnu look dumb! Unnu fava poppy bloodclaat show to rass! A wey unnu ago in a di same tin? Mi go pan fendi site and nuff bathing suit Dey Dey and saks and neiman full a bathing suit since a bathing suit and brand unnu want wear!!!! Lard man unnu couldn’t surprise wi dis time? Kmft!!! Apple u neva read di brt rule? Heels nuh wear a brt honey, dem will laugh off a u like i did! A wah dat fa? U couldn’t get a sneakers like kerryann and bobbette? Dem look foolish to but u look the foolest in a ur heels! Dat neva call fa! Even if u jus put it on fi show is a big poppy show show u put on, girl u gots to go!! Kerryann u look like a leader but U mek apple tun u in a idiot like she and put u in a di same fendi shit!!! Bobbette u is jus something else I’m telling, I’m wondering if I ask everyone who frighten fi bobbette how much ppl I’m gonna see cause u swear u di shit! But girl to me anybody wey nuh work fi Dem shit and teef shit cyan style or talk to mi!!! U brag and bossy and gwan like and u is a fucking teef in a ur teefing shit Dem!! Mi neva look on u hard yet, one glimpse and mi gone cause u sey u nuh wear fake but Bobbette u are fake cause what u have u teef it, it neva come to u honest, suh how u fi brag pan ppl! But a suh u likkle scorpion gal stay, u Dry eye bad and u soon buck ur toe!!!! Unnu please don’t do it again, it don’t look good and unnu poppy show out unnu self!!!!!!!!! 2 fi bloodclaat 1.
Smh ♀️ the way how them show off ah only brt them can attend. You never see them post a picture inna Jamaica unno ting nah up name pon flyer with no degree nah make it
Mi sorry Nicki said, “Bently tings on, Fending prints on”!!! Bathing suits are for the beach, same as sandals are for sand. They look foolish. They massacred Gucci, now it’s Fendi turn. Their Fendi budget is 500 and under. Bunch of clowns
Wait deh…new york most top gal and top man and company a drive inna Nissan. And di foot solders ina g wagon and RR and lambo..wat a set a poppie show dem. And when di foot soldiers go back home a Nissan dem a drive are nothing at all. Bunch a retards…..
Bobby brown a post wagon like she own it ! I don’t get these people bragging in scamming thieving shit and reveal homes and cars i don’t get it ! How are you rich while renting and stealing ?
To the lady up top about how she work suh n no play. It’s a thing call budget well. it not a crime n u go to ur bed at night with no worries, wen these clowns go to bed they have nightmares because they dont know wen feds coming to kick off them door. I would never want to b any of these, fools. Wat potential anyone of these
Up top dont question y u work n they play. They are working too. There faces are too common web dem love so they have to move around state to state to scam n tieft ina di people dem store. All the other stuff is xtra to throw hard working people off. Wen me n u sleeping good. Dem a bite of dem finger n a have nightmares if feds a kick in dem door every night.so sleep well n let them live dem best life.
No paperless people cant be envy of. It’s only for a time. It looks good now because they only floss on IG. Trust me they stress out because they have to live for the gram. They have to worry how rent ah pay, FEDS will raid them, or immigration finds them. They have no pension or IRA to be stable in the future. They have to depend on their kids to help them in life. Time is the master.
I heard robbas is a lesbian now and has a girlfriend, how true is this?
I think something is wrong they don’t ts ta
Raas!! but she browner/whiter dan SnApple now. Robbas di new bleaching queen
These hoes make designer clothes look so tacky and cheap no originality whatsoever . All 3 of you clowns look dumb and y’all don’t have no edges Next story please
Apple the way how u hot, bobby shouldn’t b able to match with u. This is a shame y’all plug don’t respect yall at all
These two stay competing with each other … and we the people know that neither life is better.
Them a wey u call hood celebrity
Mi neva see none a di real star Dem do dis yet! Is who come up wid dis idea?? Den mek mi ask unnu dis nuh more bathing suit neva Dey bout? Real fashionista nuh do Dem poppy show tins yah!!! Everybody know brt is like a bathing suit wear event thing but my God man unnu couldn’t surprise wi? A nakedness a wear suh unnu more dan could a surprise wi wid something else, unnu wear bathing suit go all a di party dem, real fashionistas change up dem tin and look different!!!! No man unnu boring bad! Hot gal like unnu jus look regular and dry suh or a tru a brand? Well mek mi tell unnu dis, brand don’t make u a fashionista, putting ur own style together and come out pulling it off and wearing the hell out of it is what make u a fashionista! Cause nuff a unnu have on di dare clothes and it nuh look good pan unnu, unnu nuh wear clothes good!! Unnu fava idiot!!! Unnu look dumb! Unnu fava poppy bloodclaat show to rass! A wey unnu ago in a di same tin? Mi go pan fendi site and nuff bathing suit Dey Dey and saks and neiman full a bathing suit since a bathing suit and brand unnu want wear!!!! Lard man unnu couldn’t surprise wi dis time? Kmft!!! Apple u neva read di brt rule? Heels nuh wear a brt honey, dem will laugh off a u like i did! A wah dat fa? U couldn’t get a sneakers like kerryann and bobbette? Dem look foolish to but u look the foolest in a ur heels! Dat neva call fa! Even if u jus put it on fi show is a big poppy show show u put on, girl u gots to go!! Kerryann u look like a leader but U mek apple tun u in a idiot like she and put u in a di same fendi shit!!! Bobbette u is jus something else I’m telling, I’m wondering if I ask everyone who frighten fi bobbette how much ppl I’m gonna see cause u swear u di shit! But girl to me anybody wey nuh work fi Dem shit and teef shit cyan style or talk to mi!!! U brag and bossy and gwan like and u is a fucking teef in a ur teefing shit Dem!! Mi neva look on u hard yet, one glimpse and mi gone cause u sey u nuh wear fake but Bobbette u are fake cause what u have u teef it, it neva come to u honest, suh how u fi brag pan ppl! But a suh u likkle scorpion gal stay, u Dry eye bad and u soon buck ur toe!!!! Unnu please don’t do it again, it don’t look good and unnu poppy show out unnu self!!!!!!!!! 2 fi bloodclaat 1.
Well I guess they shop at the same place .
Sender you life big and boring… Whats the point you making here?
Leave the gal dem them mek dem enjoy themselves. WE all know that these 3 love inna the rae; if a gucci inna style demm inna it.
If fendi a pop, dem haffi inna it.
wats new??
its so pathetic to see grown ass bitches a twin out suh like likkle pitney
I don’t no how I work so hard haven’t taking a vacation in yours and this dancehall ppl y have no job take vacation every month
Bobby one son and mr authentic not speaking and a dash word
Hold on I heard that bobette don’t deal with Sade no more
Smh ♀️ the way how them show off ah only brt them can attend. You never see them post a picture inna Jamaica unno ting nah up name pon flyer with no degree nah make it
Mi sorry Nicki said, “Bently tings on, Fending prints on”!!! Bathing suits are for the beach, same as sandals are for sand. They look foolish. They massacred Gucci, now it’s Fendi turn. Their Fendi budget is 500 and under. Bunch of clowns
So GQ and Babette not talking because him say she selfish and stay bad and is long time him know she only for herself.
Say it ain’t so. Well well. Selfish ppl neva keep frens for long anyway (if the story is true). Smh
Unnu talk tuh robby nice she plug een n bright like Christmas light..see dem plug out apple.
Wait deh…new york most top gal and top man and company a drive inna Nissan. And di foot solders ina g wagon and RR and lambo..wat a set a poppie show dem. And when di foot soldiers go back home a Nissan dem a drive are nothing at all. Bunch a retards…..
That’s Scorpio women for you. Selfish and red eye
Bobby brown a post wagon like she own it ! I don’t get these people bragging in scamming thieving shit and reveal homes and cars i don’t get it ! How are you rich while renting and stealing ?
To the lady up top about how she work suh n no play. It’s a thing call budget well. it not a crime n u go to ur bed at night with no worries, wen these clowns go to bed they have nightmares because they dont know wen feds coming to kick off them door. I would never want to b any of these, fools. Wat potential anyone of these
Up top dont question y u work n they play. They are working too. There faces are too common web dem love so they have to move around state to state to scam n tieft ina di people dem store. All the other stuff is xtra to throw hard working people off. Wen me n u sleeping good. Dem a bite of dem finger n a have nightmares if feds a kick in dem door every night.so sleep well n let them live dem best life.
No paperless people cant be envy of. It’s only for a time. It looks good now because they only floss on IG. Trust me they stress out because they have to live for the gram. They have to worry how rent ah pay, FEDS will raid them, or immigration finds them. They have no pension or IRA to be stable in the future. They have to depend on their kids to help them in life. Time is the master.