This is at the Royalton Blue waters, this is a bate, no wonder you hear say them missing and end up dead, chill out, is everything you left hand fi know, boy social media is going to be the death of sum a uno fools. Kmdt
Deportee Mallory from England! Look stupid as fuck! Have one million Pinckney and deh aid a teefing gal a England WEH a send down the Hm clothes, Mallory bruck like dog!!
Latty a Di fuss thing that come inna mi mind..all mi a Bruck mi neck fi see a if him have any cocki because only small dick insecure niggas act like this
Tub small it should’ve been full to the brim. Either broke, new money or simple aint use to nothing hot ghetto shit. Very tacky unless its a comedy skit.
Dwfl
DWRL
Saw this photo on my IG…. since then it has been my watsapps picture!!!
Soaked and showered in that MF mula!!!!
Mood af
Eeewww. Him skin naw itch???? Nice looking young man though. But that money a mek my skin scratch mi much less him. Brrrrr
Him look like a damn clown kmt
This is at the Royalton Blue waters, this is a bate, no wonder you hear say them missing and end up dead, chill out, is everything you left hand fi know, boy social media is going to be the death of sum a uno fools. Kmdt
A waste man?
Deportee Mallory from England! Look stupid as fuck! Have one million Pinckney and deh aid a teefing gal a England WEH a send down the Hm clothes, Mallory bruck like dog!!
Talki truth all shi duh is thief down the place while him dea jamaica a fuck it down a floss
A who a video it, him man?
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
If a did one time when mi was a sketeling.. mi hudda sell yuh some pussy still. Fuck yuh today an a only di money mi memba tomorrow.
He is disgusting, with all that money showering in it :fuck3:
Latty a Di fuss thing that come inna mi mind..all mi a Bruck mi neck fi see a if him have any cocki because only small dick insecure niggas act like this
Ain’t go lie the song sounds good doh
We all seen this before and we seen the outcome. Hotta flossa dan him sink like di Titanic suh nuh just time.
Tub small it should’ve been full to the brim. Either broke, new money or simple aint use to nothing hot ghetto shit. Very tacky unless its a comedy skit.
Dead him waan fi dead…..