ONE PIECE A BAWLING

DEM SEH HIM TEK LOAN COME FARRIN AND DONT PAY BACK DI LOAN………..LEF AND COME AND MUNCHIE SEH SHE TURN CHRISTIAN AND MARRIED MAN A CANADA

9 thoughts on “ONE PIECE A BAWLING

1. Agree 100% Anon 6:29. That’s why when I hear of these murder:suicides in Jamaica , I’m remorseful but can’t help but wonder WHAT went wrong. Jamaican ooman used to can “tek man tings” bareface .. “who ? Man affi mind meeee”lol these days it’s as if the men are just FED UP …of being used and abused. Yes, men must be men BUT u can’t have all 5 man ah man up Ina yu house and ah mind you and your fam and you respect not one of them …and just collecting. Some Jamaican ooman too damn lazy ya man
      Don’t wanna work …just want fast money and fast come up . And will USE anyone At all costs . Hush ya sir ..count your losses blessings ..

1. Inna mi twins of twins kirk voice) tap yuh bloodclaaat bawling yah big man! Das why munchi go married cause yuh soft like blanket.

2. A tru Latty!! Shi see how soft him is and shi don’t want nuh soft man shi want a man, mi did Dey wid one bwoy wey deal wid mi ruff and mi go find a man wey will do any tin fi mi but him go up in a him feelings to much like a girl and dat did turn mi off suh till a di bad man mi affi run back to cause him act more like a man, suh nuh think how u think u a do something good fi a person mamba mi tell u dem nuh want it, cause mi did know sey my man wasn’t good fi mi but a him mi did want cause a him roughness, di man did too soft star, it did turn mi off dan on, suh mi did affi run.

3. Yes A hope women see this and run from this man! This is the type of man that will kill a woman because she decides to move on with her life, be wary of men like this! Don’t let these crocodile tears fool unnu! Him a gwaan like somebody dead..and will out Munchie pusci lef gi him. Him have him freedom to move on just like Munchie so mi nuh know wah Di bawling fah, damn idiot. Him shoulda glad him nuh have to mine Munchie no more! Pusci is not an investment the only thing pusci appreciate is good cock and yuh deh a East and she deh West suh do the maths! cho